Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

In your face!

Uite că a venit și prima probă mai serioasă pentru Carmen Nastasă la “Carmen Saeculare”: Festivalul Internațional de Folclor Ceahlăul, festival aflat la ediția a XVI-a. Ei bine, astăzi am fost și eu să văd ce a reușit să facă soția mea împreună cu echipa pe care o coordonează și am rămas mască. Evident, dacă aprecierea vine de la mine, este clar că nu pot fi obiectiv așa că v-am pregătit un mic montaj cu fotografii din public. Da, nu am fotografiat interpreții ci publicul pentru că m-a uimit nu doar mulțimea ci mai ales faptul că nu-mi amintesc să fi văzut vreodată atâtea camere foto și de filmat la un loc. Eu zic că nici la zilele orașului nu au fost atât de mulți oameni… Las imaginile să vorbească și fondul muzical să vă încânte, în montajul video de la final.

Pietreni, mai aveți o șansă să vedeți acest show superb marți, la ora 19:00 tot în fața Primăriei, unde sunteți așteptați pentru a urmări spectacolul de închidere al festivalului. Sâmbătă la Tîrgu Neamț, duminică la Durău, luni la Bicaz și marți la amiază la Roznov. Adică e un fel de maraton din care nu lipsește decât Romanul, din motiv de primar. Alo! Primăria!?! Vreți oraș turistic? Haideți să-i scoatem cel puțin de două ori pe lună pe pietreni la asemenea spectacole și vă garantez că ne va merge vestea în toată țara!

Titlul nu trebuie explicat pentru cunoscători. Pentru ceilalți, pozele de mai jos ar trebui să fie edificatoare.


Festivalul Ceahlăul – 2013

6 Responses to In your face!

 1. Alex Reply

  03/08/2013 at 02:02

  Asi fi participat si eu si prietenii mei daca asi fi stiut..am sa vad sa particip la macar una din urmatoarele zile….

 2. oana Reply

  03/08/2013 at 02:48

  exceptional! felicitari, carmen!

 3. tatian Reply

  03/08/2013 at 11:01

  Felicitari organizatorilor si participantilor ……..
  bafta

 4. vali Reply

  03/08/2013 at 11:49

  Felicitări pentru organizare, doamnă manager Carmen Elena Nastasă!

 5. Radu Nastasă Reply

  03/08/2013 at 11:59

  Au mai existat comentarii ale unor useri (Ady Laza și Sorin Tomozei) care făceau referire la faptul că ar fi fost exploatați invitații minori turci pentru că au participat la paradă pe caniculă (33 grade Celsius). Chiar am vorbit cu însoțitorii de grup și nu a fost probleme, ba chiar temperaturile de la noi sunt cu minim 10 grade mai scăzute decât temperaturile cu care sunt ei obișnuiți. Discuția a degenerat (jigniri – ady și comparații cu parada de 23 august – Sorin) și din această cauză am șters-o, cu ban pentru trolli. Dacă aveți vreo problemă cu mine, știți unde mă găsiți.

 6. Mia Reply

  06/08/2013 at 11:09

  Un eveniment mare se organizeaza cu daruire, implicare, multa munca. Cine a organizat un astfel de eveniment a bucurat sute de persoane, a colorat orasul, a adus diversitatea culturala in vietile noastre.
  Felicitari tuturor celor care au pus suflet in organizarea evenimentului, iar tie Carmen mult succes pe viitor.

Puteți lăsa comentarii aici: