127 de infractori periculosi neutralizati la Neamt

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Bravii politisti din structura politiei rutiere nemtene (cei neprinsi inca de colegii lor de la DNA Bacau) au neutralizat 127 de infractori periculosi la Neamt! Este vorba, desigur, despre nenorocitii care au comis crima de a merge pe bicicleta fara lumina, vesta reflectorizanta sau cine-stie-ce alt accesoriu indispensabil. 9 dintre infractorii pe doua roti erau chiar sub influenta bauturilor alcoolice. Daca erau la volan, nu-i oprea nici mama politiei… Apropo, ati vazut des oameni manga mergand pe bicicleta? Cat echilibru! Luati de la Stiri-Neamt.ro stirea.

Felicitari domnilor Tablan si Asandei pentru ca, dupa ce biciclistii i-au bagat in sedinta la prefect cu Masa Critica, au gasit modalitatea de intoarce si celalalt obraz, recte de a face munca de preventie cu aceeasi biciclisti! Pentru ca se stie ca in Piatra-Neamt sunt mii de biciclisti pe strazi la orice ora din zi si din noapte, este de admirat ca au fost sanctionati consiliati intr-o singura zi de panda actiune de preventie doar 127 de inconstienti cu ghidonul in mana.

Orice speculatie cum ca ar exista vreo legatura intre situatia cu Masa Critica si aceasta actiune a politiei este in capul vostru. Atitudinea corecta nu este aceea de a-i banui ca-s niste razbunatori, basca spagari, pe domnii de la rutiera nemteana, ci aceea de a le ridica statui pentru ca i-au sanctionat pe cei 127 de infractori cu coarne, astfel prevenind accidente de-a dreptul dezastruoase, asa cum se stie ca au provocat biciclistii prin Neamt in ultimii ani.

P.S. Eu unul mi-am bagat oricum picioarele in MC (a se citi Marsul Conformitatii sau Marsul lui Chitic si nu Masa Critica, ca pana acum) dupa ce au manjit-o organele si politicienii de duzina, dar celorlalti participanti le transmit: aveti grija! Politia rutiera sta la panda vegheaza!

Update

Auzi ce zic cei de la politie: „a fost tematica de la Bucuresti”. Adica cei de la Bucuresti v-au spus „hai sa facem un concurs sa vedem cati biciclisti puteti sa amendati in 24 de ore”? Cand aveti tematica pe viteza, cum de nu gasiti atat de multi vitezomani pe cati biciclisti ati amendat intr-o singura zi? Sau la aia cu masinile merge si altfel?

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

3 Responses to 127 de infractori periculosi neutralizati la Neamt

  1. Pingback: Mentalitati | Pagina alba

  2. Pingback: Lege cu pulanu’-n cap | Pagina alba

  3. Pingback: Limbaj de politist: „esti tare. PULICA!!” | Pagina alba

Lasă un răspuns