A 3-a taxa de tranzit din Romania

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Iata ca Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt ne incanta ocupand locul III (din trei) in clasamentul taxelor de tranzit din Romania. Astfel, dupa taxa de tranzit a podului de la Fetesti si taxa de tranzit a podului de la Giurgiu, taxa pentru tranzitul parcarii spitalului nostru este a treia taxa de tranzit din Romania. Pentru ca tranzitarea parcarii este doar 1 leu, aceasta ocupa abia locul 3 insa nu se stie pe viitor ce surprize ne sunt rezervate. Avem incredere ca putem sa fim chiar in top, asa cum se pare ca detinem deja recordul de cel mai scump tarif de parcare din Romania, alaturi de Aeroportul International Otopeni.

bariera spital

Cei care au treaba la DSP, spre exemplu, nu au alta varianta decat sa tranziteze parcarea spitalului si deci sa achite taxa. La fel si cei care au treaba la Farmacia Ropharma de langa Ambulatoriul Spitalului, cei care merg la Centrul de Dializa (privat), cei care merg la Clinica Phoenix (privata si aceasta), etc. Pana si mortul daca vrei sa-l ridici din spital, tot platesti celebra taxa. Nimeni nu scapa netaxat! Ideea este atat de buna incat ma mir ca nu au preluat-o deja cei de la Consiliul Local, care ar putea sa introduca o taxa celor care tranziteaza orasul. Sau cei de la Consiliul Judetean care ar putea sa introduca chiar o taxa nemteana de poluare. Sau o neamtvignieta…

Poate totusi cineva, acolo sus, regandeste toata chestia asta…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns