A innebunit lupul…

Filed under: Editorial |

Parca in contrast cu scrisoarea patetica a lui Chitic, in care respectivul promitea investitii fanteziste de peste 80 milioane de euro in proiecte evident sociale, vine mesajul lui Ionel Arsene, presedintele socialistilor nemteni, catre antreprenorii din judet. Mesajul este unul pozitiv, de sustinere, prin care se recunoaste meritul IMM-urilor si in general al oamenilor de afaceri in ceea ce priveste dezvoltarea judetului. De asemenea, sunt amintite masuri de dreapta luate de guvernul PSD si anume reducerea TVA, scutirea de la impozitarea profitului reinvestit și reducerea impozitării venitului din dividende. Ori a innebunit lupul, ori USL-ul a lasat urme adanci si la liberali si la socialisti. Liberalii au devenit mai de stanga decat socialistii care, la randul lor, au devenit mai de dreapta decat vechii lor parteneri din USL. Avem astfel un candidat PNL cu pomeni socialiste si, in contrast, un candidat PSD cu mesaje pozitive catre antreprenori.

Serios vorbind, sunt doua variante posibile: ori a innebunit lupul si nu mai stim noi care si cum, ori, varianta cea mai plauzibila, e vorba de calitatea umana a candidatului si de cunoasterea electoratului. Salut oricand un socialist constient de importanta antreprenoriatului si dezavuez un liberal care se apuca de promovat masuri de protectie sociala si investitii in protectia sociala doar pentru a lua voturile anumitor categorii de alegatori.

1341226293_volki_ovtsy

P.S. In cazul in care aveti dubii cu privire la propriile orientarile politice, va recomand cu incredere testul acesta: https://www.politicalcompass.org/test Poate ca n-ar fi rau sa aplicati acest test si aspirantilor de locuri eligibile pe listele voastre, ca sa vedeti cu cine aveti de-a face. Eu unul stiu cum stau si puteti vedea mai jos. Oare candidatii ar avea curaj sa ne prezinte rezultatele lor?

Screen Shot 2016-06-02 at 09.06.34

Lasă un răspuns