Am ajuns, din nou, vedeta

Filed under: Editorial |

Iata ca domnul Ionut Corfu m-a facut, din nou, vedeta. Dupa ce prima oara a preluat un articol pe care l-am scris despre Daniela Pepene, iata ca tura asta sunt preluate cateva afirmatii despre Andrei Carabelea. Revin cu aceasta postare ca sa intelegeti ca parerea mea despre Andrei Carabelea nu are nimic de-a face cu faptul ca mitingul respectiv este unul super ok. Daca eu pot trece peste aversiunea mea (cu radacini in experienta mea personala cu el) fata de domnul Carabelea si sa particip la acest miting, va sfatuiesc si pe voi sa faceti acelasi lucru. Indiferent de neintelegeri personale, ar fi cazul sa aratam unitate in fata unei masuri atat de aberante precum amnistia, mai ales in conditiile prezentate.

Senzatia de greata pe care o am in prezenta acelei persoane este „in suspendare” si voi merge la miting sa sustin principiile in care cred. Daca asta inseamna sa stau „la brat” cu domnul Andrei Carabelea, sau sa „mitingesc” cu el, atunci asa voi face (ma indoiesc ca o va face el mai ales dupa postarile mele si coperta domnului Corfu 🙂 ).

In concluzie, va astept la miting ca sa va sustineti parerea si sper ca frictiunile intre unul sau altul dintre participantii la acest miting nu va vor face sa ramaneti acasa! Daca reusim sa uitam de divergentele dintre noi macar cateva ore, pentru un scop comun, inseamna ca suntem capabili de dialog si ca tara asta mai are o sansa. Strict legat de acest miting, il felicit pe Andrei Carabelea in calitatea sa de organizator! Mai mult, ii cer scuze public domnului Carabelea daca aceasta „galceva” face ca organizarea mitingului sa aiba cat de putin de suferit.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns