Am mai facut un site: CasaBogdana.ro

Filed under: Diverse |

Am fost plecat la Turda Dog Show 2017 cu o gasca de prieteni si cainii din dotare. Deja v-am spus asta. Ce nu v-am spus este ca i-am gasit acolo pe Anamaria si Bogdan, un cuplu din Turda care au Casa Bogdana. Nu doar ca ei sunt oameni minunati, dar si pensiunea lor este de-a dreptul WOW. Si pentru ca ne-au tratat de parca ne-am fi cunoscut de-o viata, am zis sa le fac si eu un cadou, dupa priceperea mea. Vlad de la MaiaOutdoor a facut pozele si eu le-am facut site-ul: CasaBogdana.ro

Eu zic sa aruncati o privire si cand veti avea drum in Turda sa nu-i ocoliti. Nu cred ca am gasit, in toate perindarile mele prin tara, o cazare mai ok. Nu e o simpla pensiune, e un spatiu de relaxare unde Anamaria si Bogdan se vor da peste cap ca sa va simtiti cu adevarat ca acasa! Cateva imagini:

Bonus: sa mai zic ca au si caini superbi?

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns