Amarok-ul lipsea…

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Ieri, cand m-am intors de la serviciu, am constatat ca nu am apa rece la robinet. Am pus mana pe telefon si am sunat la ApaServ. Mi-a raspuns un domn care mi-a spus ca nu e vina lor, ca nu au curent la statia de la Vaduri si ca cei de la E-ON trebuie sa remedieze defectiunea. Adica nu-i vina lor ca nu au curent. M-am dus sa-mi cumpar cateva bidoane de apa si, in fata blocului, trece pe langa mine un WV Amarok inscriptionat ApaServ. Adica tovarasii de la Apaserv nu au fost in stare sa achizitioneze generatoare, dar au luat un Amarok la care pleaca pretul de la 35.000 euro.

Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine! Si sunt sigur ca pretul unul VW Amarok (cam cat un Duster, doua Dacia Dokker si vreo 4 generatoare de curent) a fost platit fara sa clipeasca nimeni de pe acolo. Daca e sa te injure lumea ca nu esti in stare sa distribui o resursa naturala de care nu duce lipsa judetul, atunci macar sa primesti injuraturile intr-o masina scumpa. Dupa umila mea parere, scumpa si proasta, pentru ca in acelasi pret se putea lua o Toyota, un Mitsubishi sau un Nissan care bat la fund oricand VW la acest gen de masini. Amarok-ul e o namila submotorizata cu aptitudini offroad spre zero. Atat.

Oricum, cei de la Apaserv ne spun de pe site cum ca ei „investesc in viitor”. Doar ca nu in viitorul clientilor, pentru ca banii astia nu i-au dat pe teava, fitinguri, generatoare care sa le asigure independenta in caz de avarie, pompe, etc. Nici nu investesc in viitorul economiei din Romania pentru ca nu au luat de banii astia vreo cateva Dacia, cu care isi faceau treaba la fel de bine. Nu! Ei investesc in viitorul industriei auto nemtesti! Nu din Neamt, ci din Germania.

Oricum, treaba mergea struna la ApaServ si mi-l inchipui pe directorul care, plictisit fiind in timp ce calarea o movila de bani din buzunarele nemtenilor, a exclamat: Stiu! Amarok-ul lipsea!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns