Au „arestat” protestele

Filed under: Editorial |

Da, politicienii au „arestat” protestele contra amnistiei si gratierii! Dupa cum am mai spus deja, politicienii, aia care n-au fost in stare sa castige alegerile, incearca sa se catere acum pe manifestarile populatiei contra eliberarii infractorilor din penitenciare si cred ca, cel putin la nivelul orasului nostru, acesta a fost motivul pentru care participarea la al doilea protest a fost semnificativ mai mica decat la primul protest. Eu nu am putut sa particip din motive de sanatate insa cred ca m-as fi gandit serios daca merita sa ies in strada ca sa profite Iohannis sau vreun liberal de acest protest. Mai mult, acum se aud din ce in ce mai des voci anti-PSD la aceste proteste iar din ce am vazut eu initial protestul nu a fost unul impotriva unui partid anume, ci pentru sustinerea unui principiu. Cred ca aceste proteste ar putea sa devina din ce in ce mai mari doar daca nu vor fi politizate si astfel tarate in glodul schimburilor politice de pumni sub centura. Eu unul refuz sa ies in strada ca sa profite impotentii din PNL de acest fapt!

Domnilor liberali, dupa ce va reformati si aruncati scursurile traseiste din partid, atunci o sa meritati sa protestam in beneficiu vostru! Deocamdata nu faceti decat sa taraganati luarea unor decizii ca sa aveti timp sa va vindeti cat mai scump PSD-ului!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns