Automedicatia, cauza esecului in alegerile din Neamt

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Automedicatia, dupa cum stiti cu totii, se refera la consumul unor medicamente fara consultarea in prealabil a unui specialist in domeniu. Exista anumite riscuri atunci cand se administreaza orice medicament in special pentru ca fiecare individ reactioneaza intr-o maniera specifica la tratament. Specialistii sunt formati sa recunoasca aceste diferente si sa recomande medicamentul potrivit fiecarui bolnav. Afectiuni comune, precum racelile banale, tulburarile digestive, durerile de cap, stomac sau dinti necesita medicamente pentru care nu e obligatorie eliberarea unei retete. Pentru simptomele care persista insa mai mult de trei zile, o vizita la medic este absolut obligatorie, pentru ca ele pot fi semnul prezentei unei afectiuni serioase.

Acum ca am explicat ce este cu automedicatia, priviti o reclama care circula pe sub mana pe net, reclama din care intelegem ca echipa de candidati PNL ar fi incercat si ei sa se dopeze inainte de alegeri, folosind un medicament cel mai probabil fara a intreba specialistii. Astfel, peneleii lui Cozmanciuc ar fi victimele abuzului de „Ampullen-Kur”, un supliment alimentar care poate sa aiba ca efect secundar micsorarea semnificativa a scorului electoral la alergeri. Administrarea medicamentului ar fi fost facuta cu resurse interne, adica un fel de lucru manual. De aici concluzia logica, bazata pe ipoteze halucinante: automedicatia este cauza esecului in alegerile din Neamt. Umbla vorba ca celelalte variante propuse (si/sau testate) pentru dopare electorala ar fi fost urinoterapia, coproterapia, sau, ca varianta naturista – bio, consumul intensiv de branza de calugar. Coproterapia ar fi adus noroc, in conformitate cu credintele populare irefutabile care leaga cacatul de noroc si invers. Branza de calugar pica, pentru ca nu-i vad atat de credinciosi incat sa pupe poala popii. Urinoterapia banuiesc ca este periculoasa in sensul in care unii au pietre la rinichi si-si pot ciobi dintii in timpul tratamentului, lor sau partenerilor de terapie.

Totusi mie mi-e greu sa cred asa ceva, asa cum cred si ca poza de mai jos e un fals ordinar pentru ca vorba romanului spune clar ca orice intra-n cur e un pas inainte, nu multe procente inapoi! Sau poate de aici sloganul „Inainte” al acestei campanii liberale?

Se spune ca motivul pentru care nu a functionat deloc suplimentul Ampullen-Kur este acela ca toti ceilalti contracandidati ai liberalilor ar fi fost vaccinati preventiv, unii in prealabil si altii in fese, cu un vaccin pandemic monovalent, purificat, fragmentat si inactivat, produs de catre I.N.C.D.M.I. Cantacuzino: Madoarefixincur. Produsul romanesc s-ar fi dovedit a fi imbatabil!

 

Radem noi, dar nu-i rasul nostru! Si fara o dreapta politica puternica, nu putem sa avem un echilibru in societate. Din cauza asta, repet: Cozmanciuc, Antipa, Hopsa, Marcoci, Dragusanu, Simionica, Secuiu & Co lasati-ne ca uite unde ati adus PNL-ul din Neamt!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

2 Responses to Automedicatia, cauza esecului in alegerile din Neamt

 1. EUGEN TAPU PRESEDINTE!!!

  MUSAT G. LAVI
  15/12/2016 at 10:47 AM
  Răspunde

  • Da… e timpu’

   Radu Nastasă
   15/12/2016 at 3:10 PM
   Răspunde

Lasă un răspuns