Avem si ecologisti

Filed under: Editorial |

Mergand pe strada, mi-a cazut privirea pe un afis electoral al ecologistilor. Da, avem si ecologisti care participa la alegerile locale, probabil ca sa nu se piarda voturile lor si ale familiei. 11133720_1611851912359887_1970820169080414740_nOamenii astia, care se presupune ca au un mesaj puternic, sunt atat de vocali ca nu a auzit nimeni de ei. Presedintele lor, tovarasul Cosma Mihai (va pun si o fotografie ca sa vedeti cum arata un politician cu notorietate sub 1%) e genul de ecologist care conduce prin oras un 4×4 imens (Nissan Pathfinder) care polueaza cat 5-6 masini de oras la un loc. Nu tu masina electrica, bicicleta sau macar vreun euro 6. Vorba poetului necunoscut:

„Vitezomanul Misulica

Si-a luat masina mica…”

Exemplul personal al omului este absolut inaltator. La fel de inaltator este si mesajul transmis de ecologistii nemteni pe facebook, acolo unde sunt singurii reprezentanti ai unui partid politic care au reusit sa ortografieze gresit numele judetului. Da, ati citit bine: tovarasii astia au ortografiat gresit NEAMT. Daca nu va vine sa credeti, vedeti dovada in fotografia de mai jos.

Sunt sigur ca exista in Piatra-Neamt si in judet o gramada de oameni care respecta ideile ecologiste. Poate si unii care s-ar implica pentru promovarea acestor idei printr-o platforma politica coerenta insa sansa ca orasul nostru si judetul sa aiba un curent ecologist puternic este arestata de acest Misulica. Cat timp cele cateva voturi pentru ecoogisti, acordate din inertie si nu datorita vreunei campanii electorale, vor fi folosite in negocieri personale de indivizi de genul acesta, nu avem de ce sa votam „bradul” la Piatra-Neamt si nici la judet. Dar cum ar fi fost oare sa vedem un partid ecologist condus de Ignat, sau chiar de baietii cu capra de la PACT? Pariu ca ar fi avut un scor din doua cifre? Pacat…

Screen Shot 2016-05-26 at 08.24.03

Lasă un răspuns