Bataie de joc de la Chitic & NEPI pentru pietreni

Filed under: Editorial |

Da, cam despre asta a fost vorba la „marea deschidere” a mall-ului unde s-a tot pozat Chitic cu casca-n cap. Lucrari neterminate, parcare prost aranjata si inca plina de gunoaie sau utilaje, magazine neterminate, inca in constructie, unele care nici nu au fost inca amenajate,  dale sparte sau proaspat inlocuite, caldura insuficienta, paznici cel putin cretini si cu un vocabular demn de Ferentari, blocaje in parcarea insuficienta si nimeni care sa dirijeze circulatia, etc. Mai mult, deschiderea a ceea ce numesti „Shopping City Piatra-Neamt” cu muzica populara si taraf de minoritari nu face decat sa ne arate cam ce parerea au cei de la NEPI dar si tovarasul Chitic despre pietreni. Nu mai bine-i spuneati „targul chietrean”? Sau „talcioc”? Tot spectacolul asta, grabit in mod evident nu ca sa coincida cu Ziua Nationala ci ca sa fie Chitic triumfator in campania electorala, mi-a lasat un gust extrem de amar. O mica filmare, nu prea lunga sa nu se ofileasca aparatura:

Cateva poze mai jos:

Campionii la penibil, cei de la Carrefour, au facut si un concurs pe facebook, concurs in care ar trebui pietrenii sa spuna care va fi cel mai in voga „gadget’ in 2017. Am raspuns si eu, ascultator, influentat fiind ce ce am vazut la penibila lansare:

screen-shot-2016-12-01-at-09-35-34

Ziua nu a fost ratata in totalitate pentru ca am vazut cateva magazine ale unor afaceristi pietreni care, din respect pentru blazon si clienti, erau pregatiti din toate punctele de vedere, in patratica lor. As remarca magazinul celor de la Altex, care merita vizitat chiar daca stim cu totii ca cel din centrul orasului este cel putin la fel de bine dotat. Aranjarea este impecabila, personalul este bine instruit si sunt sigur ca ofertele la deschidere vor fi pe masura. De asemenea merita vizitat magazinul Bebe Ardealul, detinut de afacerea de familie „Farmacia Ardealul”, cei care sunt alaturi de pietreni de vreo 25 de ani. La ei stiti deja ca aveti cele mai bune oferte si o organizare impecabila pana in cel mai mic detaliu. Noul magazin este mult mai spatios ca cel de la Piata Bistrita asa ca am facut cu acordul patronului cateva poze acolo. Click aici sa le vizualizati si sa aflati si care vor fi ofertele la deschidere.

Ar mai fi de apaudat cei care nu au marsat la deschiderea pompieristica marca Chitic & NEPI si care, din respect pentru pietreni, au preferat sa nu-si deschida usile nepregatiti. Salut decizia celor cu cinema-ul de a deschide mai tarziu.

In concluzie, o deschidere de mall care ar fi putut fi un lucru bun, a fost aruncata in penibil de discursuri electorale, concerte cu muzica populara, tigai si tiganeli.  Si nici macar nu am stat pana la final, n-am vrut sa vomit in timpul discursului chitic.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

One Response to Bataie de joc de la Chitic & NEPI pentru pietreni

  1. Pingback: Bebe Ardealul la Mall Piatra-Neamt | Pagina alba

Lasă un răspuns