Binoame distructive

Filed under: Editorial |

Romania parca este blestemata sa ajunga din cand in cand sa fie condusa de binoame distructive. Dupa taierile de salarii marca Basescu – Boc, cu tot pachetul lor de strans cureaua, iata ca acum se trezesc doi straini, Klaus Iohannis si Julien Ciolos sa puna ciubota pe gatul romanilor. Initial Klaus Iohannis, intaiul meditator al tarii  si singurul care si-a luat o mana de vile in centrul Sibiului din meditatii, trimite el la Curtea Constitutionala legea care desfiinta 102 taxe. Liberal neamtul, nu? Mai apoi, Julien Ciolos anunta ca se opune  maririi salariilor si trimite si el la Curtea Constitutionala actul legislativ respectiv.

Daca este sa ma gandesc la cele doua binoame, cred ca, vorba liberalilor (a se citi oranjutati vopsiti in galben-albastru), „inainte” era mai bine. Macar binomul Basescu – Boc era alcatuit din romani…

Aveti in continuare ocazia sa va curatati monitoarele cu scuipinol pe fotografiile urmatoare. Folositi apoi o carpa de microfibra, ca sa nu ramana urme. Enjoy!

Această prezentare necesită JavaScript.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

 

 

Lasă un răspuns