proalpin.ro
lensa.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
orange.ro
proalpin.ro
orange.ro
proalpin.ro
camere foto

Bomboana de pe coliva prefectului

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Nu stiu daca este bomboana de pe coliva prefectului sau cireasa de pe tortul acestuia, insa userul de facebook Institutia Prefectului Neamt (despre care am un text sau doua – trei pe teava) posteaza un filmulet facut automat de Facebook, insotit de un comentariu inaltator:

„Dragi nemțeni,
Împreună suntem mai puternici! Împreună suntem o echipă!
Cu prietenie, prefect Vasile PANAITE”

Daca s-ar fi uitat cineva la filmulet inainte sa-l promoveze, ar fi vazut si imaginea care face ca textul de mai sus sa capete noi intelesuri:

aparate foto profesionale
lensa.ro

Dumnezeu cu mila! Astia de la Facebook au o scuza, filmuletele fiind facute automat de un soft care nu-si inchipuie ca tu postezi sicrie carate pe umeri. Si da, „micile gesturi conteaza”! 😛

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

lensa.ro
aparate foto profesionale

Lasă un răspuns