C.T.P. prezinta cea mai pertinenta analiza a esecului PNL

Filed under: Editorial |

Cristian Tudor Popescu este jurnalistul pe care-l consider cel mai inteligent analist politic contemporan si asteptam de la el cateva cuvinte pe subiectul alegerilor parlamentare, in special despre motivatia scorului atat de mic luat de PNL. Iata ca nu m-a dezamagit, comprimand intr-o fraza tot ce este de spus:

Cel mai autodistrugator mesaj pentru un partid nu e sa starneasca teama, e sa starneasca rasul. PNL e in cea mai proasta situatie politica de 150 de ani incoace.

Da domnilor, PNL a ajuns de rasul curcilor. La nivel national cu Gorghiu care pare o pipita de mall incapabila de o strategie politica coerenta, la nivelul nostru, in Neamt, cu niste eunuci importati din Iasi si de prin alte partide. Mie personal, Cozmanciuc & Co nu mi-au starnit decat rasul si asta se poate vedea destul de clar in toate articolele de pe blog din campania asta. De al PSD nu am avut decat unul care m-a distrat destul de mult ca sa ma apuc sa scriu despre el, insa la liberali parca a fost concurs de stand up de proasta calitate…

Inchei cu o ilustratie preluata de la Barfa de Iasi:

Si sa nu uitam: Cozmanciuc, Antipa, Hopsa, Marcoci, Dragusanu, Simionica, Secuiu & Co lasati-ne dracului in pace ca uite unde ati adus PNL-ul din Neamt!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns