Ca hotii, la ceas de seara, se apucara de gratiat…

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Exact ca hotii, la ceas de seara, marii se vorbira si se sfatuira si se apucara de gratiat si de modificat Codul penal ca sa se scoata ei cu „abuzul in serviciu”. Iata ce a zis ministrul Justitiei:

„Am ţinut cont de sugestiile şi hotărârile CCR. Ceea ce cred că este foarte important este acea plângere prealabilă a fost eliminată. Numai încălcările legii plus cuantumul pe care l-am stabilit, a rămas în valoare de 200.000 de lei. Ce este sub 200.000 nu este sancţionat penal. Asta ne-a recomandat şi CCR”, declarat ministrul Florin Iordache.

Adica e liber la abuzuri cu prejudiciul sub 200.000 de lei. Daca vreun politician PSD are de facut un prejudiciu mai mare, acum poate sa-l imparta in mai multe prejudicii mai mici, cam cum se imparteau sumele pe coduri CPV ca sa iasa mai multe incredintari directe in locul unei licitatii publice. Cine fura un ou, intra-n parnaie direct dar politicianul care face prejudicii prin abuz are o limita in care se poate desfasura. Acum suntem cu adevarat iobagi pe mosia baronilor politruci iar ei sunt mai presus de lege… legal!!! 🙁 Asta ne trebuie daca am votat in fruntea tarii un partid condus de un condamnat penal! Si da, acum tovarasul Dragnea s-a scos si procesul abia inceput  in care era acuzat chiar de abuz in serviciu poate fi inmormantat in liniste… Sa-ti fie tarana usoara, justitie romana!

Dragnea, inspirat de ratele in magazin cu buletinul, a legiferat in seara asta furtul in rate cu carnetul de membru PSD!

Despre gratiere, ce sa mai spun? Mi-e scarba! Si daca au scos si „favorizarea infractorului”, putem sa ne apucam de cautat tari normale la cap in care sa emigram…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

One Response to Ca hotii, la ceas de seara, se apucara de gratiat…

  1. Pingback: Ne vedem la TT | Pagina alba

Lasă un răspuns