Campanie cu capra

Filed under: Editorial |

Pierduti fiind in campania electorala, cei de la PACT s-au gandit sa demonstreze ca stiu sa faca o campanie inteligenta. Oamenii s-au trezit de dimineata si s-au apucat de pictat tricouri cu mesaje care mai de care inaltatoare.

Mai intai, s-au gandit ca ar fi o alegere buna sa-i jigneasca pe alegatori, facandu-i cornute: „Iesi din turma! Lasa-i in urma!” In traducere libera „Bai alegatoru’ lu’ peste prajit! Pana acu’ ai fost oaie ca ai votat cu ceilalti dar iti dam noi ocazia sa ajungi oaie singuratica daca votezi cu noi!”

Un alt mesaj, tot pe baza de alegatori ovine, ne spune ca „Nu se poate si lupul satul si oaia intreaga!” si „Iar punem lupul de paza la oi?” Adica „Bai oaie de alegator ce esti! Nu vota lupu’la primarie ca te mananca!”

Tot pe un tricou, sta imprimat „Fereste-te de lupii imbracati in blana de oaie!” Adica ceva de genul „Bai oaie de alegator, alege niste oi ca tine, nu lupi mascati in oaie!”

Intr-un moment de sinceritate, pe un tricou zicea ca „26 de ani am cam facut-o de oaie… Continuam?” Adica ceva de genul „Am fost prosti (dar nu noi ca noi suntem tineri, ci voi) poate va desteptati acum oilor!”

Unul cu fata blanda, avea pe tricou un mesaj mai smecher „Nu suntem mieluseii lor!” de unde intelegem ca ei sunt de fapt mieluseii altora.

Acum, ca sa promoveze inteligent campania pentru sefia de turma de oi si ca sa ilustreze mesajele cu specific ovin, geniile de la PACT s-au gandit sa se pozeze cu o capra si cu iedul ei!?!?!!!  Iarta-i alegatorule oaie, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! Asta e problema cu degeneratia urmatoare: sunt dusi cu capra!

13239306_1396102690415871_5323736185633491013_n

Lasă un răspuns