Candidaturi la Colegiul Psihologilor Neamt

Filed under: Sanatate |

Iata ca s-a terminat perioada in care se puteau depune candidaturi pentru functia de Presedinte la Colegiul Psihologilor Neamt. O asociatie profesionala care, cel putin mie unuia, nu a demonstrat nimic in afara faptului ca poate sa stranga taxe si sa introduca, intr-o profesie liberala, o caruta de reglementari restrictive. Si, parerea mea, aiuristice. Acestea fiind spuse, iata lista de candidati: un politist, un asistent social (sau functionar public), un fost anchetat in scandalul retetelor pentru morti, un doctor in psihologie, un bagator in seama, un practicant (cel mai de jos grad din profesia asta) care vrea sa se implice.

Cu toata consideratia pentru colegii mei, consider ca doar doua candidaturi sunt serioase si astept sa mai faca ceva curatenie comisia de validare. Revin peste trei zile cu cei care vor ramane in cursa si cu CV-urile lor, eventual cu mesaje pentru colegii care ar trebui sa-i voteze.

Pentru cei interesati de numele candidatilor, intr-o ordine absolut intamplatoare, luati de aici lista: Bogdan Suteu, Damian-Vornicu Ana-Maria, Panaitescu Romeo, Spinu Mihaela, Onea Monica si Mihaela Creanga.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns