Cardul de sanatate merge ! Offine…

Filed under: Sanatate |

In ciuda unor diversionisti care au tot anuntat ca nu ar merge cardul de sanatate, tin sa va spun ca eu l-am incercat de dimineata si mergea foarte bine: a curatat tot gainatul de pe parbriz fara sa lase nicio urma! Abia astept sa dea inghetul ca sa demonstrez ca merge si la ras gheata de pe geamuri. Poate ca nu merge online in sistemul de sanatate insa acolo oricum nu merge nimic deci nu e vreun fapt iesit din comun. In concluzie, cardul de sanatate merge foarte bine offline!

card-sanatate1

Acum ca ati scuipat pe monitor cand l-ati vazut pe ex-ministrul ungur al sanatatii romanilor, tovarasul Cseke, cel care a desfiintat spitalele dintr-o semnatura, va puteti convinge si dumneavoastra de functionarea cardului: puteti curata monitorul cu cardul de sanatate! Sa mai indrazneasca cineva sa zica altfel!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. 🙂 Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos 🙂

Lasă un răspuns