Ce se intampla in campanie ramane in campanie. Si pe facebook.

Filed under: Editorial |

Pentru ca intram adanc in campania electorala, ma simt dator sa le aduc aminte protagonistilor ca tot ce se intampla in campanie, ramane in campanie. Si uneori ramane si pe facebook, de aceea este bine sa aveti grija la ce postati. Acum se pot injura candidatii intre ei de mama… focului pentru ca mai apoi sa-i vedem impreuna la o terasa. Ce s-a intamplat in campanie, nu se pune! Putem sa-i vedem la anul in acelasi partid, aparand impreuna la televizor chiar daca in campanie s-au injurat ca la usa cortului si s-au acuzat de toate scarboseniile din lume. Acum isi fac plangeri penale, platesc articole cu dezvaluiri despre contracandidati, dar toate astea sunt sterse cu buretele la prima bauta de dupa. Sfatul meu pentru lipitorii de afise este sa nu va ia valul. Afirmatia din titlu este valabila doar pentru candidati, iar voi, daca veti exagera, va veti trezi striviti de portofelul candidatului pe care l-ati injurat iar cel pe care l-ati dat cu var si l-ati pupat in dos nu va da pe voi nici doi bani. Daca injurati de pe conturi false, tot se afla. Chiar daca veti comenta anonim, tot se va gasi vreun „coleg” care sa va toarne mai devreme sau mai tarziu. Sfatul meu este sa va relaxati si la lasati candidatii sa-si poarte singuri „razboaiele”.

Pentru exemplificare, o poza care ar fi putut sa ramana in campanie, fiind din campanie. Ghinion… vorba intaiului meditator al tarii. 🙂

capra

Discret aplecata fiind, noroc de colegul din spate care a sustinut-o, asa cum orice liberal adevarat isi sustine candidatul!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns