proalpin.ro
lensa.ro
proalpin.ro
orange.ro
orange.ro
camere foto
proalpin.ro
proalpin.ro
proalpin.ro

Cine-i la butoane?

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Asta se intampla cand te trezesti pe scena fara sa ai habar de eticheta. Si mai interesanta este decizia userului de facebook Institutia Prefectului Neamt de a posta fotografia care-l arata pe micul Rasputin butonand telefonul pe scena Vacantelor Muzicale, chiar in momentul in care prefectul Panaite tinea un discurs. Sau poate ca nici cel care a postat fotografia nu si-a dat seama ca vorbim de lipsa de respect fata de public si fata de cel care vorbea in acel moment. Mai grav ar fi fost ca respectivul cu barbuta (chiar, cine-i la butoane?) sa se fi aflat acolo in numele altcuiva, care l-ar fi trimis sa-l reprezinte pentru ca nu a putut ajunge in persoana. Halal reprezentare! Mai ramanea sa sparga seminte pe scena…

Later update:

M-am lamurit si cine era (Octavian Andrei Barbulet Tatantus) si pe cine reprezenta (Ionel Arsene):

Si domnul care vorbeste despre „gusturi fine”, este de fapt un „Cavaler de secol XXI”. Io-s taranul care nu stiu ca un cavaler adevarat butoneaza telefonul pe scena, cand e trimis de Presedintele Consiliului Judetean sa-l reprezinte si in timp ce Prefectul judetului isi tine discursul. Mea culpa!

P.S. Cineva mi-a reprosat ca a fost o scapare. Nu. Atat il duce capul. E o carenta educationala, nu o scapare. O carenta pe care a repetat-o tocmai pentru ca nu i-a atras nimeni atentia. Si in aceeasi seara (in timpul altor discursuri) dar si cu alte ocazii similare. Acum ca stie, sper ca e baiat destept si va corecta. Daca nu, nu are decat sa-si fluture telefonul ca si pana acum.

aparate foto profesionale
lensa.ro

@Micu Rasputin: Gata, am inteles: ti-ai luat mobil! Acu’ lasa-l in toc cand esti pe scena… 😛

Ultima foto este preluata si prelucrata (doar crop) din Vestea.net

 

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

aparate foto profesionale
lensa.ro

One Response to Cine-i la butoane?

  1. Prostul dacă nu-i fudul, nu e cavaler destul! Șifonatul e conțăran cu mine din Târg.

    Io Nel
    03/07/2017 at 5:23 PM
    Răspunde

Lasă un răspuns