Cozmanciuc recompensat

Filed under: Editorial |

La PNL, oranjutanita Turcan s-a apucat de impartit functii. Pentru rezultate exceptionale la alegeri (pierderea alegerilor in cele doua municipii), ieseanul Cozmanciuc Corneliu – Mugurel a fost recompensat cu functia de secretar in Biroul permanent din Camera Deputatilor. Pe surse am aflat ca, daca ar fi avut sub 10%, domnul Cozmanciuc ar fi putut sa devina chiar presedinte interimar al PNL iar daca ar fi avut 5% era deja instalat presedinte pe viata al liberalilor.

Intre timp, iata ce zice Ludovic Orban despre „alegerile” de astazi din PNL:

„CEI DOI INTERIMARI CALCA IN PICIOARE DEMOCRATIA IN PNL.
La grupul PNL de la Camera Deputatilor reprezentantii PNL pentru toate functiile care apartin PNL au fost votati cu mana pe sus, pe lista, fara ca deputatii sa cunoasca inaintea votului cine sunt acesti reprezentanti. Niciun deputat nu a putut sa isi depuna candidatura la niciuna dintre functii. Sedinta a fost condusa de Turcan si Petrache.
Asa vreti sa organizati alegerile in partid?”

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns