Culmea amneziei

Filed under: Sanatate |

Incepem cu o clarificare: actuala PNL-izda Raluca Turcan este una si aceeasi persoana cu PDL-izda Raluca Turcan. Cele doua entitati numite Turcan, in ciuda culorii diferite de pe fundal, au aceeasi cavitate unde ar trebui sa se afle materia cenusie.

raluca-turcan

Doamna vicepresedinte PNL a atins zilele astea culmea amneziei chiar pe facebook, unde a iesit cu o postare de zile mari:

„Nu s-a construit niciun spital in 27 de ani. De aici trebuie inceput.”

screen-shot-2016-11-02-at-18-08-32

Din afirmatia ei rezulta ca PNL-izda Raluca Turcan a uitat ca PDL-izda Raluca Turcan a DESFIINTAT SPITALE impreuna cu restul oranjutanilor. Nu-i asa ca e culmea amneziei? Sau poate culmea nesimtirii? Sper ca va decide electoratul la alegeri.

Hai sa incercam sa nu fim cu totii amnezici: PNL = PDL + scursuri exPSD + scursuri exALDE + scursuri exPPDD +…. + scursuri. Daca mai sunt si cativa liberali adevarati imi cer scuze pentru omisiune. Am uitat sa-i bag in formula asa cum au uitat si ei sa-si dea demisia dintr-un partid care nu mai are nimic comun cu liberalismul. Punct.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. 🙂 Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos 🙂

Lasă un răspuns