Culmea tupeului penelist

Filed under: Editorial |

La Bucuresti, iese politicianul insipid, incolor, inodor Busoi la declaratii si spune ca, dupa tot dezastrul electoral, presedintele PNL Alina Gorghiu nu trebuie sa demisioneze. Mai zice el ca oricum va urma un congres in februarie sau martie. Mai penelizdule, vorbesti de parca nu stim cum se fac congresele! Se aduna doar oamenii fideli sefilor de organizatii care se vorbesc intre ei si ramane tot cum a fost pana acum, pentru ca voua si gastii voastre va este cald in Parlament si cu 20%. Ei poate totusi tura asta NU! In loc sa-ti prezinti TU demisia, alaturi de Alina Gorghiu, Falca & Co, tu ai tupeul sa continui cu barbologia de 2 lei de parca electoratul tau nu ti-a aratat destul de clar ca nu meriti sa te voteze nici Dracu’…

La Neamt, iese romgleza „Gaby” Antipa si ne arata care este culmea tupeului penelist:

„Schimbarea incepe cu noi insine” si „Se intampla deja! Urmariti-ne si veti vedea! :)” Afirmatiile astea, din gura iesencei peneliste responsabile alaturi de ceilalti ieseni si traseisti de dezastrul de la alegerile din Neamt, deocamdata  reprezinta maximul de tupeu pe care mi-l puteam inchipui. Zic „deocamdata” pentru ca nu i-am auzit inca pe Cozmanciuc si Dragusanu, de la care ma astept la mai multa nesimtire. Adica romgleza „Gaby” ne spune ca „la vremuri noi, tot noi” sau ceva de genul „Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale”.

A se remarca „#sicedaca”. O doare pe ea in 14′ ca a pus umarul la ingroparea unui partid istoric din Romania… Cu astfel de specimente crede cineva ca PNL-ul va mai trece pragul electroal la urmatoarele alegeri?

PNL-isti nemteni, e timpul sa va treziti! Daca vreti sa mai contati si sa existe o voce pentru toti cei de dreapta din orasul acesta si din judet (si stiti bine ca sunt destui si chiar majoritari) eliminati analfabetii, veneticii, cocalarii, pipitele si traseistii din conducerea acestui partid!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns