Cum sa furi in rate

Filed under: Sanatate |

„Dezincriminarea infractiunii de abuz in serviciu — pentru tot ceea ce inseamna infractiuni care produc prejudicii, pana la 200.000 de lei, nu vor mai putea fi pedepsite. Haideti sa va dau un exemplu. Daca la un spital, un manager va avea la dispozitie, nu stiu, 3 miliarde de lei sa cumpere medicamente, acesta va putea sa imparta acea suma in sume mai mici, sub 200.000 de lei, iar contractele de licitatie sa le dea cui doreste — familiei sale, prietenilor, la ce firma vrea, in ce modalitate vrea, prin incredintare directa, fara nicio procedura, la preturi supraevaluate, pentru ca nu va mai putea fi cercetat pentru acest tip de fapta”, a precizat Laura Codruta Kovesi.

Da, procurorul sef DNA Codruta Kovesi ne explica exact situatia in care ne-a adus Dragnea, situatie in care se poate fura in rate fara raspundere penala. Daca se prinde cineva, urmeaza ani grei de procese in civil, in care pagubitul (spitalul condus de acelasi manager) trebuie sa demonstreze ca tot el, managerul, dar pe persoana fizica, a prejudiciat spitalul si sa recupereze sumele. Daca nu se prinde nimeni, bogdaproste Dragnea!

Despre alte efecte perverse ale ordonantelor Dragnea, cititi aici analiza unui expert.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns