Curea de vanatoare textila Deerhunter

Filed under: Diverse |

Snobul din mine imi spune ca-i interesant sa port o curea despre care stiu sigur ca o poarta si un membru al unei case regale. In cazul de fata vorbim de o simpla curea de vanatoare. Doar ca e o curea de vanatoare textila facuta de cei de la Deerhunter, adica aceeasi care fac echipamentul outdoor si de vanatoare pentru Casa Regala a Danemarcei. Imi doream o curea fara pretentii, pentru o pereche de blugi de vanatoare si am dat peste modelul acesta: din bumbac impletit, verde sau bej (evident, am luat verde) cu o catarama metalica cu motiv vanatoresc.

Exact ce-mi doream. Are 120 cm lungime, 4 cm latime si cam 4 mm grosime iar materialul este unul extrem de rezistent. Iti sa senzatia ca poti sa tractezi o masina cu aceasta curea de vanatoare Deerhunter pe post de sufa. Sistemul cu dinti garanteaza o priza perfecta iar catarama este una care iti inspira soliditate. Aspectul cataramei este vintage si asta te face sa o pui imediat la treaba, fara sa-ti pese daca se agata ceva de ea.

Cei de la Deerhunter au facut o curea de vanatoare simpla, extrem de eficienta si care are totusi un impact vizual deosebit: se vede de la o posta ca vorbim de un produs de calitate superioara. Pretul este unul extrem de bun, ceea ce ma duce cu gandul la un plan mai vechi al meu: cate o curea diferita pentru fiecare pereche de pantaloni de vanatoare. La 55 de ron imi permit chiar mai multe pentru fiecare…

Si da, imi place o curea de piele de calitate insa trebuie sa recunoastem ca nici nu tin atat de mult ca cele textile de calitate si necesita intretinere daca vrei sa arate ca in prima zi. Curelele textile precum cea ce vanatoare de la Deerhunter nu au aceste probleme si… repet: daca-i destul de buna pentru Casa Regala a Danemarcei, oare pentru un vanator din Romania nu o merge?

Cureaua de vanatoare Deerhunter se poate achizitiona de la MaiaOutdoor.ro Folositi pe MaiaOutdoor.ro voucherul „radunastasa.com” in cos si veti beneficia in plus de o reducere la pretul de pe site al produselor achizitionate!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns