proalpin.ro
lensa.ro
orange.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
orange.ro
proalpin.ro
camere foto
proalpin.ro

Delictul de opinie

Filed under: Editorial |

Am indraznit sa aplaud numirea unui prieten pe o functie politica si au sarit postacii pe mine. Este vorba despre numirea lui Vasile Panaite pe functia de Prefect al judetului Neamt iar locul in care m-am trezit sa comentez este site-ul atacul.ro , site pe care il recomand pentru investigatiile pe care le publica. Uitati aici „dialogul”:

Deci n-am voie sa sustin un prieten pentru ca omul a fost in PDL si eu i-am facut pe PDL-isti „oranjutani”. Am comis un delict de opinie si m-au taxat postacii imediat 🙂 Ei bine, imi mentin afirmatiile legate de oranjutani si in acelasi timp sunt mandru ca unul dintre cei care au purtat portocaliul in campanie imi este prieten. Nu ma dezic de prietenii mei in functie de numarul si virulenta postacilor anonimi. 🙂 Daca stau si ma gandesc, nu m-am dezis de prieteni nici cand a incercat un Presedinte de Consiliu Judetean sa ma faca sa rup relatiile cu un jurnalist mai virulent…

Ca sa fie mai clara relatia dintre mine si Piti, luati de aici o poza (a fost postata de cei de la ziarpiatraneamt.ro pentru ca eu n-am fetisuri de genul „selfie cu x personalitate”):

aparate foto profesionale
lensa.ro

Ne plimbam cu bicicletele impreuna inainte sa existe un trend in a te plimba cu bicicleta in Piatra-Neamt. Inainte de a fi el prefect. Eram prieteni si cand ii criticam pe oranjutani (iar el era intr-adevar membru PDL) si nu a incercat niciodata sa ma acuze pentru vederile mele politice. Iar relatia noastra se rezuma la ceea ce vedeti in fotografie. Imi pare rau sa dezamagesc paranoicii de serviciu, dar nu discutam despre functii, numiri, doctrina politica, etc. Mai degraba despre familie, biciclete, concedii, etc.

In final, nu pot sa nu ma minunez de cat de saraca si plina de frustrari este viata unora care vad in niste simple felicitari cine stie ce conspiratii, interese si altele asemenea. Si de cat de curajosi sunt toti in spatele tastaturii, nici nu mai comentez…

Felicitari Piti pentru numire, sper sa faci lucruri bune din functia de Prefect al judetului Neamt!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

aparate foto profesionale
lensa.ro

One Response to Delictul de opinie

 1. COMPLETARE :
  Eu am facut cunoștință cu actualul prefect de care spune Radu acum un milion de ani cand ma oprisem cu Radu prin Dragomiresti.
  Oamenii sunt prieteni de pe vremea cand satenii din Dragomiresti faceau scrob din oua de
  dinozaur 🙂 e normal sa il sustina 🙂

  Iosub Robert
  03/05/2017 at 1:23 PM
  Răspunde

Lasă un răspuns