camere foto
proalpin.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
lensa.ro
orange.ro
proalpin.ro
orange.ro

Dovlegul

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Mare om, mare caracter consilierul local PNL Paul Pintilie! Doar ca l-a prins flama de cand a intrat in PNL si s-a virusat si el de la analfabetii de acolo. 1000 de ani nu as l-as fi crezut in stare sa debiteze tampeniile astea. Poate ca e ordin de la partid sa faca pe prostii pietrenii liberali ca sa para Hopsa, Cozmanciuc si restul iesenilor mai inteligenti… Oricum ar fi, sensei, un mare OSU (nu „OSS” ca asa se pronunta nu asa se scrie) din partea mea pentru tine. Doar 6 printscreen-uri, la intamplare, din sutele scrise cu picioarele. Aia cu „Dovleagu” e maxima! 🙂

P.S. Ai idee de ce le spun eu unora „cap de creta”? Pentru ca o creta poate sa scrie dar nu poate sa gandeasca. Din respect pentru cei care te-au ales, ce-i drept, la gramada pe lista liberala, incearca, te rog, sa corectezi inainte de a posta.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

aparate foto profesionale
lensa.ro

 

 

lensa.ro
aparate foto profesionale

4 Responses to Dovlegul

  1. Pingback: ‘Teligentul | Pagina alba

  2. Pingback: PNL „egzista” si dupa alegeri | Pagina alba

  3. Pingback: „Cocoasa” contraataca! | Pagina alba

  4. Pingback: Trompetica de partid. Episodul: Reactii | Pagina alba

Lasă un răspuns