dr. Cracsner si opozitia agresiva

Filed under: Diverse |

Dupa ce a promis ca va face opozitie actualei conduceri a Colegiului Psihologilor din Romania, iata ca dr. Edmond Cracsner are o postare simpatica pe facebook:

Da, aveam nevoie de „un agresiv” cu greutate pentru ca, in toate democratiile, opozitia agresiva nu face decat sa consolideze si sa garanteze aplicarea principiilor democratice. Domnule Cracsner, daca nu va deranjeaza, am de gand sa distribui toate luarile dumneavoastra de pozitie, actuale si viitoare, despre soarta psihologilor sub Dafinoiu & Co. As fi vrut totusi sa vad ca abordati un subiect mai interesant pentru multi colegi din provincie: regionalizarea. Petarda asta aruncata de universitarii lui Dafinoiu chiar in ziua alegerilor (poate a fost inainte pe tapet, insa eu unul nu am stiut de ea) ma face sa regret ca nu am facut mai mult pentru ca rezultatul acestor alegeri sa fie altul.

Stimate coleg, va spuneam cand ne-am vazut cum am perceput eu interviul de la Bucuresti pentru incadrarea in gradul profesional (imediat dupa infiintarea colegiului) si v-am spus atunci ca m-am simtit de-a binelea umilit. Ore intregi de asteptare in conditii inumane, interviu cu pretentii aberante pe langa lege, etc. Ei bine, eu unul prefer sa fiu umilit la Bucuresti decat sa trebuiasca sa ma duc cu caciula-n mana la Iasi ca sa pup condurul vreunui sultan regional. La ce orgolii, pretentii si obiceiuri au unii universitari ieseni, prefer bucurestenii oricand. Unele filiale din tara s-au infiintat cu eforturi mari si sa trebuiasca acum sa le desfiintam iar apoi sa mergem in anumite centre regionale alese pe criteriul influentei universitarilor din urbea respectiva, cred ca acesta ar fi un pas mare inapoi pentru activitatea Colegiului Psihologilor din Romania. Cu tot respectul (de care sper ca nu va indoiti) va intreb domnule Cracsner: care-i pozitia dumneavoastra referitor la aceasta problema, a regionalizarii?

Update: click aici pentru raspuns.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

2 Responses to dr. Cracsner si opozitia agresiva

  1. Pingback: Regionalizarea in viziunea d-lui dr. Cracsner | Pagina alba

  2. Bine spus! Satmarenii sa mearga la Bucale pentru orice patalama, ca 10 ore cu masina sau 14 cu trenul e ceva obisnuit. Sunteti prntru putinii care sustine o aberatie pe care inclusiv Dl Cracsner a pus-o pe lista sa de prioritati, cand a ajuns la Zalau, scriind pe Fb ca abia acum realizeaza ce inseamna o deplasare atat de lunga si obositoare. Fiind hotarat sa schimbe ceva in acest sens.
    Da, avem mare nevoie de o oarecare autonomie locala, nu de centralizare excesiva… si asta peste tot, in intreaga administratie publica, nu doar intr-un colegiu al psihologilor.

    Daniel Mois
    20/07/2017 at 8:59 AM
    Răspunde

Lasă un răspuns