Dulama reactioneaza, liberalii tac Chitic

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

In urma rearanjarii aliantelor politice, iata ca vicepresedintele Cj Dulama s-a trezit fara atributii. Ba mai mult, cu biroul mutat in pod si fara masina. Asta pentru ca presedintele Arsene considera ca e mai bine sa-si tina „dusmanii” cat mai departe si fara ocupatie. Evident, din lipsa de alte activitati, Laurentiu Dulama i-a dat o replica publica domnului Arsene, replica demna de un discurs adevarat de lider al opozitiei. Hai sa vedem comunicatul:

„In lipsa unui comunicat de presă al președintelui Consiliului Județean Neamț, despre schimbările de natură organizatorică de ultimă oră din cadrul instituției, în calitate de vicepreședinte ales, la fel ca domnul Arsene, prin votul acelorași consilieri, o să vă prezint eu noile schimbări ordonate din biroul nr.1 și puse în aplicare de angajații zeloși și mai ales interesați. Faptul că doi consilieri județeni de la PMP au comis crima de les majestates de a nu vota un proiect care favoriza flagrant orașul Târgu Neamț, în dauna altor localități din județ, a produs o adevărată revoluție în instituție. Subsemnatul a fost somat să predea mașina atribuită tot de domnul Arsene, care brusc are alte drumuri importante de făcut, cum ar fi acela de a conduce acasă, la București, un membru al juriului din concursul de la Teatrul Tineretului. În același spirit de colaborare, domnul Arsene s-a gândit să-mi ofere o nouă perspectivă a orașului, hotărând să fiu ’’evacuat’’ cu forța din biroul de vicepreședinte, undeva la etajul IV. Șmecheria cu schimbatul butucului de yala, demnă de filmele proaste cu foști admiratori ai Miliției și Securității, nu s-a mai pus în practică deoarece am ales să respect funcția domnului Arsene, nu și persoana. Probabil că în momentul în care va realiza că în acest fel m-a plasat peste domnia sa, va schimba și această locație cu una de la parter sau subsol pentru a-și întări poziția de șef…

 În privința locațiilor, Ionel Arsene, a considerat că sunt demn să călcăm mocheta de la același etaj atât timp cât a avut de rezolvat probleme de colaborare cu șefi ai unor instituții subordonate sau atât timp cât a confundat consilierii PMP cu cei care îi execută orbește ordinele din PSD. În momentul în care a realizat că lucrurile nu stau așa, angajații Consiliului Județean au avut prilejul, mai ales în ultima perioadă, când s-au putut bucura de prezența fizică atât de rară a președintelui Arsene, de a asimila cursuri intensive de argou, cuvinte pe care cu greu le poți reproduce într-un dialog decent, care le-au fost oferite din belșug, alături de urlete și înjurături specifice doar unui președinte provenit din Târgu Neamț, via PSD.

Pentru cei interesați, dacă vor fi lasați să intre în instituție, biroul vicepreședintelui Consiliului Județean Neamț este la etajul IV, camera 402. Pentru cei care nu vor fi lăsați să intre, telefonul rămâne încă 0748 146 888.

Laurențiu Dulamă,

Vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț”

Intre timp, liberalii tac Chitic. Asta pentru ca pe Cozmanciuc il doare-n… spate (si nici acolo) de ce se intampla in politica nemteana, iar domnului Chitic nu i-au coborat inca gonadele. Nu intr-atat incat sa raspunda cu aceeasi moneda si sa faca acelasi exercitiu de relocare, „dezmotorizare” si dezbracare de atributii pentru viceprimarul PSD, doamna Luminita Virlan.

Cam asta-i oglinda politicii nemtene: cine misca-n front si se face vinovat de lez-majestate, e trimis la taiat frunze la caini. PMP-ul e singurul partid de opozitie, cat timp liberalii tac Chitic! Si asta chiar daca Romel se incalzeste pe tusa si i-ar prinde bine postul de vice ocupat de un PSD minoritar la Piatra-Neamt. Pozitii publice liberale… ioc. Ei sunt prea ocupati de precampania electorala ca sa mai faca administratie si/sau sa aiba pozitii politice ferme.

P.S. Oare urmeaza matrasirea managerului SJUPN? E o intrabare legitima, cat timp d-na dr. Atanasoaie este membra de vaza a PMP iar presedintele Arsene tocmai a deschis sezonul de vanatoare la PMP-isti…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact.

Lasă un răspuns