E ordin sa apere gratierea?

Filed under: Editorial |

Citesc prin presa de partid, dar si prin alte parti pe care le credeam independente, articole care mai de care mai laudative la adresa gratierii si amnistiei. Deja se induce ideea ca majoritatea politicienilor au fost condamnati „politic”, ca e mai buna „reabilitarea”, ca e mai importanta „reeducarea”, ca puscaria e de fapt o „facultate” pentru infractori.

Mai mult, zic unii cum ca puscaria din Romania este de fapt „tortura” (de parca ar trebui sa fie hotel-spa de cinci stele si nu stiu eu). Acu’, dupa ce am citit toate ineptiile astea (nu le pot numi argumente), am si eu o intrebare: e ordin sa se apere gratierea? Daca da, asta explica elucubratile de genul acesta de prin presa de partid. Daca nu e ordin, atunci sa-mi mananc pixul daca inteleg cum poate cineva sa gandeasca asa…

Mai ziaristilor, dar de viitoarele infractiuni, facute de gratiati, sunteti de acord sa raspundeti voi si cu imbecilii care-i gratiaza pe astia? Adica sa va luati de mana cu politicienii care vor sa ne aduca printre noi, in libertate, toate scursurile pentru a scoate pe 2-3 de-ai lor si sa intrati voi in locul lor in parnaie, pana cand ne vom aduce aminte de voi!

Mai tovarasi, aveti idee ca rata de recidiva (oficiala) este intre 70% si 80% in Romania? Rata de recidiva reala este mai mare, pentru ca nu toti sunt prinsi a doua oara. Sunteti constienti ca peste 70% – 80% din infractorii pe care ii veti pune in libertate o vor comite oricum din nou (e doar o chestiune de timp si voi le reduceti asteptarea) iar restul vor vedea ca pot scapa usor pentru infractiunile facute ceea ce inseamna ca posibilitatea sa recidiveze va creste? Ca sa scape unul ca Voiculescu sau unul ca Ghita voi sunteti in stare sa ne expuneti la zeci de mii de infractori eliberati inainte de termen? Si mai apoi nu cumva ar fi beneficiarul acestei legi chiar cel mai cu staif infractor al tarii?

Pietreni, iesiti duminica in strada! Acum aveti cu adevarat de ce sa o faceti!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

2 Responses to E ordin sa apere gratierea?

  1. Pingback: Psiholog despre "presa de partid" care doreşte golirea puşcăriilor: "E ordin să apere graţierea?" - vestea.net - stiri Neamt - ziar online

  2. Pingback: Psiholog despre „presa de partid” care doreşte golirea puşcăriilor: „E ordin să apere graţierea?” – Stiri 24 din 24!

Lasă un răspuns