Eu zic sa ne facem provizii

Filed under: Editorial |

La Ministerul Agriculturii, l-a plantat Dragnea pe unul Petre Daea. Nu e prima data cand aceasta persoana cu evidente carente de exprimare (dar si cognitive) ajunge ministru. A mai fost la acelasi minister si pe vremea lui Nastase, probabil ajuns acolo ca urmare a vechimii in PCR. Am sa va las sa trageti singuri concluziile, din doua filmulete, iar daca voi spuneti ca omul asta are toate tiglele pe casa sau ca-i mai inteligent decat un balot de paie, atunci vi-l meritati ca ministru! Oricum ar fi, sa recunoastem ca sansele ca Agricultura sa prospere cu un astfel de conducator sunt cu minus. Eu zic sa ne facem provizii…

Noaptea mintii, va spun eu, sau cu cuvintele lui Daea „noaptea linistii biologice se transforma in chinul inchipuirii zilnice alimentand astfel bateria lipsei de respect”. Poftiti dovada irefutabila ca astora din Parlament nu le face nimeni un control psihiatric:

Acum e, din nou, ministru. De data asta, analfabetul s-a ajuns pe mana lui Dragnea. Serios, eu zic sa ne facem provizii! Si ca o concluzie, repetati dupa mine:

„Iti multumim, partid iubit,

Ca ne-ai muit!”

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns