Felicitari Klaus Iohannis !

Filed under: Editorial |

In numele meu personal, tin sa-l felicit pe domnul presedinte Klaus Werner Iohannis cu ocazia coborarii gonadelor in scrotul prezidential. Anunt cu mandrie ca avem un presedinte cu testicole coborate si perfect functionale. Altele nu-s functionale la presedinte, insa poate mai incep si alte organe sa-i functioneze normal in viitor. Presedintele Iohannis a demonstrat clar ca are curaj cu ocazia refuzului de a numi premier pe Sevil Shhaideh. Acum urmeaza ca Dragnea si Tariceanu, cu sprijinul Muftiatului Cultului Musulman din Romania, sa gaseasca un afgan sau un palestinian pentru a-l propune premier. Cu tatari/sirieni nu le-a mers.

P.S. Domnule Dragnea, nu e vorba de „atitudini din evul mediu” pentru ca nici bombele detonate, nici avioanele deturnate, nici AK-urile si nici cutitele teroristilor sirieni (ISIS) nu sunt din evul mediu. Sunt o realitate a zilelor noastre. Daca in Teleorman nu ajuns inca, asta nu inseamna ca nu exista. In plus, ghinion, domnule Dragnea! S-a intamplat ca fina dumneavoastra sa fie musulmana, daca era vreo romanca get-beget nu cred ca ar fi fost vreo problema sa o instalati, de fatada, pe functia cea mai inalta din executiv…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns