Gainarii de la KFC Piatra-Neamt

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

In data de 03 decembrie 2016, l-am timis pe fiul meu sa cumpere 2 (doua) meniuri Bucket de la KFC Piatra Neamt. Ii era pofta si reclamele la KFC par sa-i convinga pe cei mici… iar ei la randul lor sunt super-mega-extra convingatori. Apropo, nu interzice nimeni reclamele la McDonalds, KFC si restul vanzatorilor de plastic ambalat si vandut pe post de hrana? Comanda a avut numarul 672 iar bonul a fost de 71,50 ron, la ora 18:52. In loc de 2 (doua), fiul meu a primit 1(unul) Bucket. Asta nu face decat sa-mi intareasca convingerea: KFC sunt doar niste gainari! La propriu! Iar la telefon, angajata lu’ peste prajit a avut tupeul sa-mi spuna „vom vedea data viitoare”. Sa va ia dracu de hoti, daca va coborati la bagat mana in buzunarul unui copil de 12 ani! Am vrut si eu sa verific bonul insa fiul meu mi-a zis ca bonul i l-a cerut tipul de acolo si nu l-a primit inapoi. O fi normal?

Ia sa vedem cam ce ne arata o simpla cautare despre KFC, sa vedem daca au mai dat-o in bara si in alte ocazii:

Si ca sa fie ok, va promit update-uri despre gainari cat de frecvent am sa pot. Acum sunt prea nervos ca sa fie si distractiva postarea insa va promit ca-mi revin in urmatoarele episoade si nu raman dator.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns