Garmont Ferrata GTX

Filed under: Diverse |

Dintr-o intamplare am asistat la un test de impermeabilitate la care au fost supusi doua perechi de bocanci Garmont Ferrata GTX. Nu am sa intru in amanunte legata de motivul pentru care doua perechi de bocanci folositi au ajuns sa fie testati, conteaza doar sa stiti ca s-a tras puternic de bocancii astia pana-n buza garantiei de doi ani. Dupa cum veti vedea in filmulet, bocancii au fost umpluti cu hartie igienica roz (asa se depisteaza urgent orice picatura de apa) si au fost bagati in apa vreo 30 de minute. Au fost scosi din apa si … nimic. Adica apa nu a trecut prin bocanci, interiorul ramanand perfect uscat. Cel mai probabil, reclamatia intarziata „iau apa dupa doi ani de folosire” a fost cauzata de transpiratia picioarelor din dotarea celor doi prieteni nemultumiti. Iar transpiratia a fost cauzata de alegerea gresita a sosetelor, pentru ca bocancii au GoreTex.

Despre Garmont Ferrata GTX nu am ce sa va spun pentru ca nu m-ar prinde nimeni nici mort purtand bocanci mai pestriti si mai tipatori decat un Cacadu. Tine de gust. Am ramas insa masca in momentul in care mi-am dat seama cat de bine au rezistat acesti bocanci. Efectiv mi-a dat prin cap daca nu cumva as putea sa-mi cumpar o pereche si sa-i vopsesc intr-o culoare mai pe gustul meu. Cei gri din filmulet sunt mai acceptabili insa verdele ala (click pe site sa vedeti la ce ma refer) si nuanta de albastru ma ataca direct la retina… Stiu, sunt un demodat.

Urmariti testul si intrebati-va cati din voi ati face acest test cu orice pereche de bocanci purtata doi ani. De altfel am avut reticentele mele si le-am si exprimat inaintea testului insa cei de la MaiaOutdoor.ro mi-au spus de la inceput ca ei nu au nicio emotie, tipul asta de bocanci fiind foarte bine vanduti si clientii au fost, pana acum, intotdeauna multumiti.

In concluzie, cu Garmont Ferrata GTX veti arata ca un papagal dar veti fi uscat la gherute. Cateva poze cu bocancii testati (multumesc Vlad):

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns