Genunchiul broastei

Filed under: Editorial |

N-am prea zis mare lucru de PSD pana acum, in speta despre candidatul lor, Liviu Harbuz. N-am zis pentru ca a avut o campanie destul de ingrijita, fara scapari evidente. Pana acum. Domnul Harbuz a postat astazi un filmulet in care ne spunea ca trotuarele sunt sub apa la propriu. Candidatul PSD s-a deplasat pe o strada cu un trotuar cu adevarat distrus si s-a filmat intr-o balta, apreciand ca apa este „pana la genunchi”. Fiind veterinar, s-a referit probabil la genunchiul broastei, dar a uitat sa precizeze.

Trecand peste faptul ca apa nu era nici pana la talus, ca au ales sa filmeze intr-o groapa ca sa para mai adanca apa dar cu toatea astea era tot o balta, observam ca cei de la PSD au o reala problema cu adancimea si cu apele. Mai tineti minte cand sefii lui Harbuz, tovarasii Ponta si Dragnea erau carati cu barca intr-o apa de maxim 20-30 de cm?

Si acolo apa era totusi mare, incomparabil cu genunchiul broastei, ca la Piatra-Neamt. Dar asta e situatia, e campanie electorala si hiperbola face parte din arsenalul oricarui politician. Pacat ca se depaseste atat de usor granita ridicolului.

Lasă un răspuns