Giulia Tour – pe sofer il doare-n… basca

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Din cand in cand, imi apare in colimator cate un personaj care ma face sa ma minunez de cum pot unii sa traiasca fara circumvolutiuni functionale. Astazi, un monument de nesimtire, care te socheaza prin stupiditatea evidenta a actiunilor sale si prin monumentala nesimtire pe care o transpira prin toti porii: soferul de microbuz de la Giulia Tour SRL, cel care a fost „de tură” in aceasta după-amiaza pe traseul 1Mai – bloc 40. Respectivul exemplar (sa-l alintam Oligo Fren pentru ca nu-i stiu inca numele) avea la microbuz numarul de inmatriculare NT40GIU. Ei bine, soferul Oligo Fren, s-a gandit ca e ok sa dea jos din masina trei adolescente care trebuiau sa ajunga in Darmanesti. Fetele aveau bilet platit iar soferul Oligo Fren nu le-a dat jos in Darmanesti ci in spate la Galeria Mall. Motivatia este una pe masura intelectului soferului Oligo Fren: a intrat in pauza. Deci pe soferul de la Giulia Tour il doare-n basca de faptul ca are pasageri care si-au platit biletele. Angajatul Oligo Fren de la Giulia Tours SRL stie doar ca e cetatean european si ca are dreptul la pauza: asa ca-i debarca pe pasageri pe unde se nimereste sa se gaseasca la ora Z.

Bine ca Giulia Tour nu e vreun operator de trenuri, ca ar fi fost soferul Oligo Fren in stare sa dea jos lumea din tren ca el are pauza de masa. Sau cum ar fi fost sa vorbim despre un chirurg Oligo Fren, care la 12 trecute fix ar fi pus bisturiul jos ca el trebuie sa manance un covrig. Absurdul situatiei m-a lasa masca… si de asta cred ca situatia e demna de „Epoca de Piatra… Neamt”. Nu stiu daca cei din conducerea firmei stiu ce exemplare (Oligo Freni) le invart volanele microbuzelor. Nu stiu nici daca e legal sa dai jos din masina, pe unde ai tu chef, oameni care si-au platit biletul, cand tu faci transport in comun cu licenta. Poate ca ar fi interesati de situatia asta si cei care au scos la licitatie traseele respective, sa afle cum ii trateaza soferul Oligo Fren, reprezentantul Giulia Tour, pe calatorii care platesc bilete in „statiunea de interes national” Piatra-Neamt. Recte Perla Moldovei. Poate ca si ANPC-ul ar fi interesati de situatia asta cu soferul Oligo Fren. Sau poate ca nu e cazul sa ne mire ca exista astfel de imbecili pentru ca, nu-i asa, e plin de Oligo Freni in jur…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

One Response to Giulia Tour – pe sofer il doare-n… basca

 1. Atita vreme cit la „marii operatori ” de transport local cistigatori ai licentelor pentru cursele locale angajarile de conducatori auto ( profesionisti in mintea unora ) se vor face dupa niste criterii doar de ei stabilite , cum ar fi :
  1.Sa aiba abilitatea de a vorbi cit mai mult posibil tot felul de timpenii la telefonul mobil in timp ce conduce .
  2.Sa poata da jos din mijlocul de transport fara vreun fel de remuscare orice persoana in virsta sau posesoare a unui certificat de persoana cu handicap cu motivul ca nu are decit sa circule cu masinile „Primariei” pentru-ca el este ‘privat „( aici este un mare adevar deoarece atit el cit si tot neamul lui a avut cel putin cite un microbus de transport orice de-a lungul vremii ).
  3.Sa detina suficienta masa musculara astfel incit daca vreun nenorocit de pasager face vreun comentariu care sa exprime vreo nemultumire legata de calitatea serviciului de transport doar printr-o simpla contractie a muschilor sa il convinga pe nefericit sa coboare imediat pentru-ca o posibila pedeapsa iminenta este pe cale sa il pasca .
  4.Vocabularul celui angajat trebuie sa contina suficiente expresii si cuvinte suburbane care sa fie in stare sa convinga orice persoana decenta ca nu are sanse sa dialogheze cu respectivul , asa ca cel mai intelept lucru este sa „coboare dracului la prima „( citez din dialoguri si indemnuri ).

  calitatea acestui gen de servicii vor fi la nivelul actual.
  Acesti semianalfabeti trebuie sa inteleaga ca fiecare calator este un client care ii plateste pentru serviciul de a il transporta din punctul X la punctul Y si ca distinsul conducator auto nu ii face o favoare acestuia oprind in statie si ca profitul firmei al carei angajat este cit si salariul lui depinde de aceste persoane care nu ii sunt in niciun fel datoare sa-i suporte toate aceste imbecilitati de comportament .

  ion luca caragiale
  25/05/2017 at 8:58 AM
  Răspunde

Lasă un răspuns