Grindeanu continua lupta contra coruptiei

Filed under: Editorial |

Sorin Grindeanu, cel mai tare premier din parcare, continua lupta contra coruptiei angajand acuzatii de luare de mita pe functii platite baban, astfel incat sa nu le mai stea gandul la furt. In acest sens, a numit-o ieri vicepresedinte (subsecretar de stat) la Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor pe inculpata Ionica Sfetcu. Respectiva, fiind inspector in cadrul DSVSA Bucuresti, a fost trimisa in judecata de DNA in 2015 pentru ca incasa spagi din supermarket-uri impreuna cu o gasca de colegi. Ionica Sfetcu nu e acuzata ca a calcat gresit o singura data ci in 19 ocazii diferite (pe care cei de la DNA spun ca le pot si proba).

Din functia pe care o detine astazi, gratie lui Sorin Grindeanu, poate sa-si transmita valoroasele cunostinte, abilitati si apucaturi catre toate directiile din tara. Si nu uitati, domnul Grindeanu nu a angajat un corupt, ci a platit mai bine un acuzat de coruptie ca acesta sa nu mai fie tentat sa o comita pe viitor! Va dati seama de subtilitatea premierului? Cred ca din cauza asta trebuia trecuta si amnistia, pentru ca sunt destule posturi de directori care isi asteapta absolventii „facultatilor in zeghe” pentru a ocupa respectivele scaune.

Asta s-a intamplat ieri. Azi, Sorin Grindeanu a demis-o pe Ionica Sfetcu. Ea ramane in functie pana la publicarea ordinului in Monitorul Oficial, asa ca mai are ceva timp sa-si gaseasca un inlocuitor dupa chipul si asemanarea sa, dar inca neprins. Premierul Grindeanu, a carui nevasta poarta pantalonii, nu a precizat cauza demiterii. Probabil a aflat din presa ca PSD-ul lui Dragnea ii trimite inculpati care sa fie numiti pe posturi importante. Sau poate ca pierduse un pariu, cum ca nu are tupeu sa puna-n functie un inculpat si apoi sa-l dea jos in 24 de ore. Oricum ar fi, traiasca PSD, partidul campion al luptei anti-coruptie! Nu mai iesiti in strada, vegheaza ei pentru Romania!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns