Groparul sanatatii, vice la BNR

Filed under: Diverse |

Cel numit „Groparul sanatatii” de multa lume din sistemul sanitar, fostul sinistru al sanatatii, pelticul rarait Eugen Nicolaescu, tocmai a fost numit viceguvernator al BNR. Ca sa demonstreze ca e doar un politruc aterizat aiurea pe functii in urma unui algoritm politic, iata prima declaratie a lui Nicolaescu in noua calitate:

„Nu ne putem uita la actualul ritm de creştere fără să ne întrebăm ce riscuri stau în faţă”.

Adica noul viceguvernator Eugen Nicolaescu e ingrijorat de ritmul rapid al cresterii economice din Romania. Nu a precizat daca il ingrijoreaza ritmul ci faptul ca aceasta crestere are loc sub guvernarea PSD.

La cat de prost a fost ca ministru al sanatatii, va sfatuiesc sa investiti in euro. Daca asta are vreun cuvant de spus in BNR, cred ca sunt sanse mari ca LEUL, moneda noastra nationala, sa se duca in cap… Nu pot sa uit anul 2013, cand exemplarul asta dadea declaratii oficiale cum ca nu exista o criza a citostaticelor. Cand a fost pus in fata evidentei, a dat o declaratie care demonstreaza clar ca avea probleme grave la mansarda:

„Bolnavii care au nevoie acum de aceste medicamente să încerce să găsească împreună cu medicul un tratament alternativ. Relaţia medic-pacient este esenţială în acest caz.”

Cu ce vroia el sa inlocuiasca medicii tratamentele lipsa din cauza politicii ministerului? Cu ceaiuri? Oricum, multumiti PNL-ului pentru ca personajul asta e pus acum sa aiba grija de LEU. In ritmul asta, il vad in curand pe Paul Pintilie viceprimar de Piatra-Neamt…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns