Hopsa, urina si integritatea

Filed under: Editorial |

Unul de-al lor, unul de-al celorlalti. Pe principiul acesta astazi imi indrept atentia spre lista liberala, ca tot e invadat net-ul de reclamele lor si daca ei isi permit sa ma impunga in ochi, atunci imi permit si eu sa-i intep putin. Mai intai, hai sa vizualizam lista PNL pentru Consiliul Judetean.

13308542_1753604151593408_2811045110918251023_o

Desigur, vorbim doar de cei mai importanti, nu de toti candidatii de pe lista. Apoi, cu imaginea lor in minte, sa ne aducem aminte de momentele cand Gorghiu si Blaga, pastorii turmelor liberale, vorbeau despre introducerea criteriilor de integritate, conform carora pe listele de candidati liberali nu vor exista traseisti.

Screen Shot 2016-05-27 at 11.41.47

Gorghiu chiar se dadea lovita-n aripa, cum ca vor fi pierderi, insa, vezi Doamne, PNL-ul se va sacrifica si va respecta criteriile de integritate. Promitea madam Gorghiu atunci „fara traseisti, penali si plagiatori”.

Acum sa revenim la personajele de mai sus: in mod evident, acolo sunt destui care au fost pe la alte partide insa n-am nimic cu personaje precum Monica Anton. Doamna a fost pe la PP-DD insa, trebuie sa recunosc, as fi votat-o ca primar cu entuziasm chiar, indiferent de trecutul ei politic. Asta pentru ca doamna are din plin ceea ce multi altii n-au: creier. Deci ii lasam pe traseistii nostri in pace si ajungem la unul de import, tovarasul Adrian-Florin Hopsa. Hai sa-i dam poza, asa cum au publicat-o cei de la mediafax.ro:

Adrian Florin Hopsa, candidatul PP-DD Iasi la camera deputatilor in colegiul 1, participa la o conferinta de presa, duminica, 28 octombrie 2012. LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO

Adrian Florin Hopsa, candidatul PP-DD Iasi la camera deputatilor in colegiul 1, participa la o conferinta de presa, duminica, 28 octombrie 2012. LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO

E acelasi Hopsa, despre care ne scria Chitic „raul cel mai mic” in scrisorica aia de am primit-o toti pietrenii prin posta. Cel despre care spunea ca nu are nicio treaba cu statul dar care, ce sa vezi, e sef pe la ISCTR. Adica minciunica, minciunica, tovarase Chitic. Acum ca am identificat personajul, hai sa vedem de unde si pana unde apare el, iesean, pe listele PNL Neamt. Ei bine, PP-DD-izdul Hopsa, candida contra lui Mugur Cozmanciuc pentru Camera Deputatilor, in colegiul 1 din Iasi. In alegerile respective, omul a pierdut si Mugur, omul lui Relu Fenechiu, a ajuns deputat. Pentru clarificare, vorbim de actualul puscarias Relu Fenechiu. Cei din presa ieseana, au banuit un blat, mai ales ca acelasi Fenechiu, seful proaspatului deputat Mugur Cozmanciuc, ii da functie babana lui Hopsa dupa alegeri. Cititi toata povestea aici. Mai mult, ca sa-l puna pe functie, actualul detinul Fenechiu da afara un liberal. Cititi aici si despre asta. Acum, la 4 ani dupa povestea respectiva, vedem cum PP-DD-izdul Hopsa, e acum integrul PNL-izd Hopsa. Nu mai e la Iasi, ci e purtatorul de servieta al fostului sau contracandidat sau coleg de blat, Mugur Cozmanciuc, care-l si pune in functii si pe liste la Neamt, urinand amandoi pe integritatea clamata de madam Gorghiu. De aici si titlul: Hopsa, urina si integritatea…

Alo, lipitori de afise PSD, PNL, ALDE, PMP, etc ascultati la mine: vedeti cu cine va puneti si in cine dati, pentru ca ai lor de azi, sunt ai vostri de maine si invers. Acum latrati la comanda stapanului la unul care, mai mult ca sigur, maine va va fi sef. Adica cel pe care-l injuri acum ca e la alt partid, va hotari ce soarta ai tu maine… In lumina celor de mai sus si in mirosul de urina al integritatii candidatilor PNL, va doresc porcaiala placuta!

P.S. De ce oare avem nevoie de import de traseisti din Iasi? Nu-s destui nemteni?

Lasă un răspuns