Hotaratul loveste din nou!

Filed under: Editorial |

Domnisorul Alexandru Rotaru, intr-un acces de masculinitate si in ciuda sfaturilor celor de prin jur, s-a gandit sa dea o replica la articolul in care a fost vedeta. Mai intai cititi replica, ca sa nu zica nimeni ca nu public si drepturi la replica:

screen-shot-2016-11-22-at-12-10-06

Cateva precizari pe puncte, poate intelegi mai bine.

  1. Tu esti agresorul in toata povestea asta. M-ai agresat in momentul in care ai platit sa-mi apara in fata tampenia aia pe care ai debitat-o pe Facebook. Daca o postai linistit la tine pe wall, sau prin vreun blog sau prin vreo fituica electorala, nu-mi pasa de ea ca nu o citeam. Dar daca platesti pe cineva sa-mi bage ineptiile tale in cutia postala sau la mine pe wall, deja tu esti cel care agreseaza. Comentariile mele nu au fost gratuite ci ca raspuns la faptul ca ai PLATIT ca mie sa-mi cada in ochi mizeria aia patetica.
  2.  Nu e un „sut sub centura”. E unul asumat, cu nume si prenume. Nu ma confunda pe mine cu aia care te pupa in fata si te scuipa pe la spate. Toate luarile mele de pozitie sunt semnate si asumate. A fost o directa in figura, daca tot vrei sa folosesti „metafore” din MMA.
  3. „Lupta pentru putere”… adica asta vrei tu de fapt? Eu nu lupt pentru nimic puisor, ca nu candidez, nu fac politica si nu sprijin pe nimeni dar tu parca vorbeai de reprezentare, de neam, de „resorturi”, de tineret, de sacrificiu, de radacini adapate si vitruti care te mana. Vorbe-n vant! Tu vrei doar… putere si te dai de gol!
  4. Confunzi „critica” cu „raul”. Amesteci termenii si te contrazici. Folosesti „buturugi” si „neamul” ca sa te dai victima dar demersul tau e pueril si transparent. Nu am zis nicio secunda ca nu ar trebui sa te mandresti cu originea ta sau cu familia ta. De fapt cred ca e singurul lucru pe care-l apreciez la tine, daca nu cumva e doar clamat in campanie pentru ca da bine. Iti amesteci singur familia in treaba asta, eu nu am nimic cu ei. A indraznit cineva sa te critice si te ascunzi repede in spatele numelui construit de tatal tau: reactie de copil rasfatat, de gradinita!
  5. Ma bucur ca ai apelat la un citat si nu ti-ai mai folosit neuronii din dotare. Dar totusi jos labele de pe Octavian Paler ca se face omul ventilator in mormant din cauza ta. Uite aici ce parere avea marele OM Octavian Paler despre partidul tau. Inainte sa te apuci sa dai citate inteligente, incearca sa le intelegi sensul si sa vezi cine era cel pe care-l citezi si ce ar fi crezut el despre tine sau despre situatia respectiva, in general. In cazul de fata, Octavian Paler ar fi apreciat nu doar atitudinea mea ci si modalitatea aleasa. Ti-am spus sincer ceea ce cred, la mine pe wall si la mine pe blog, nu intr-o postare platita. Nu te-am pus sa o citesti, nu am distribuit-o, nu te-am invitat pe blogul meu. Uite ce ar fi zis Paler despre asta „Sinceritatea, doamnelor și domnilor, este azi o calitate și mai rară decât caracterul. Eu mi-o permit pentru că sunt un original, dar câți sunt ca mine ? Așa că bucurați-vă de această baie de sinceritate și scutiți-mă, vă rog, de priviri scandalizate.

rotaru-alexandru-3

Tu, domnisorule Alexandru Rotaru, faci rau partidului pe care-l reprezinti, imaginii tale si chiar „neamului” tau. Mesajul meu, ironic, deplasat, gratuit, meschin sau cum vrei tu sa-l numesti, era sa mai capeti experienta pana sa te arunci singur in toata treaba asta. Banii tatalui tau nu-ti aduc decat pupatori interesati in jur, invata sa privesti dincolo de laudatorii platiti daca vrei sa faci ceva in viata.  Altfel o sa ajungi sa distrugi tot ce a realizat familia ta. Iti urez maturizare usoara si tot binele din lume!

P.S. Relaxeaza-te, e ultima oara cand te bag in seama.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

2 Responses to Hotaratul loveste din nou!

  1. Pingback: Alt „hotarat” la PSD | Pagina alba

  2. Pingback: Sa radem cuca-ndidatii. :) UNU. | Pagina alba

Lasă un răspuns