orange.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
orange.ro
lensa.ro
proalpin.ro
camere foto

I-au coborat gonadele…

Filed under: Diverse |

Premierului Sorin Grindeanu i-au coborat gonadele. Adica s-a prins si el ca tovarasul Dragnea are ceva tendinte dictatoriale. Pacat sa i-a venit infuzia de curaj doar cand s-a trezit lasat din brate de catre Liviu. Era mai credibil daca ar fi iesit cu declaratiile de mai jos inainte sa-l execute seful lui, cand intre ei doi nu era nu era decat lovele. Dar e bine si mai tarziu, asa cum e reconfortant sa vezi ca Ponta sau Nastase si-au rezolvat problemele cu vocea si si-au adus aminte ca sunt inca multi socialisti care asteapta luarile lor de pozitie ca pe Sfanta Evanghelie.

Cat de penibil sa te puna pe liber un infractor condamnat (Liviu Dragnea) pe baza evaluarii facute de alt inculpat (Darius Valcov)! Sorine, daca te bagi in troaca, te mananca porcii! Imi place ce spui tu acolo insa nu e cazul sa te dai virgina…

lensa.ro
aparate foto profesionale

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

aparate foto profesionale
lensa.ro

Lasă un răspuns