Inca un „nebun” online…

Filed under: Diverse |

Cineva mi-a adus in fata ochilor un site cu recomandarea: „uite inca un nebun online, tot din Piatra-Neamt”. Asa am dat peste Atacul.ro , un ziar online de investigatie care m-a lasat masca prin subiectele abordate, calitatea investigatiilor si verticalitatea de care a dat dovada pana in prezent.

„Nebunul” responsabil e Daniel Muraru si cel putin deocamdata este in mod clar in categoria „supergrei”, cu investigatii care te fac sa uiti de site-urile axate pe stiri sau de blog-uri de atitudine precum al subsemnatului. Felicitari domnule Muraru si la cat mai multi „rechini” la rotisor!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns