Interimarul discret

Filed under: Editorial |

O scrisoare a candidatului Harbuz catre primarul interimar Chitic (pe care o puteri citi aici), m-a pus pe ganduri destul de serios. Pentru mine personal, aceasta scrisorica publica, este cea mai buna actiune electorala pe care a facut-o Liviu Harbuz pana acum. Am sa ma explic de ce: citind-o am realizat ca intr-adevar, anul trecut pe vremea asta nu stia nimeni nimic de Chitic. Multa vreme nu a stiut nimeni ca respectivul era viceprimar, pentru ca omul era absolut invizibil pentru toata lumea. Ar putea cineva sa-mi argumenteze ca omul si-a vazut de munca insa, tot din scrisoare, stau si ma gandesc de care munca si-a vazut Chitic, cat timp orasul asta se degradeaza de mult timp incoace si nu am mai vazut nimic in sensul dezvoltarii de pe vremurile bune ale lui Stefan.

Mi-am amintit de o declaratie electorala a d-nei dr Hancu, in care se spune un mare adevar: Chitic este „discret”. Da, Chitic a fost un viceprimar si un interimar discret spre invizibil pana in momentul in care i-a mirosit a fotoliu de primar. Din momentul acela, s-a apucat omul sa apara peste tot pe unde erau lucrari de reparatii, s-a apucat de organizat diverse evenimente (aici domnul Harbuz ar trebui sa se uite la Provincialii din ochiul lui), intr-un cuvant, a intrat in campanie ingrasandu-si imaginea in ajun.

Screen Shot 2016-05-31 at 10.06.52

Ce imi repugna la scrisoarea respectiva, pentru ca exista si o asemenea parte, este faptul ca un candidat care il pune pe locul 4 pe lista pe cel care e deranjat de „ciorile colorate” isi permite sa-l acuze pe contracandidat ca ar avea „probleme  cu populatia rroma” si, mai grav, faptul ca este minimizata o alta gafa de campanie a opozitiei domnului Chitic: asa numitul „filaj”.

In concluzie si serios vorbind, imi doresc sa vad o confruntare intre cei doi pentru ca, din punctul meu de vedere, doar ei conteaza in aceasta lupta electorala. Vasile nu este si nu a fost vreodata o varianta ok pentru primaria orasului nostru si, sa nu uitam, se poate vota un candidat fara sa-i votezi lista. Eu personal, la CL cred ca voi vota lista PMP (baieti buni in care as avea incredere sa ma reprezinte), la CJ cel mai probabil voi vota PSD (din acelasi motiv) insa la primar nu am decat varianta de a vota raul cel mai mic, Chitic. Cam asta-i parerea mea acum, nu ca ar interesa pe cineva. 🙂

@Dragos Chitic: Mingea e la dumneavoastra in teren. Puteti probabil sa castigati fara sa returnati nicio minge, din inertie, dar chiar sunt curios: va e atat de frica de Liviu Harbuz intr-o confruntare directa?

Lasă un răspuns