Invitatii in vant

Filed under: Sanatate |

Fapt: Astazi, mai pe dupa-amiaza, presedintele Consiliului Judetean Neamt, domnul Ionel Arsene, face invitatii catre specialistii din sanatate, cum ca asteapta domnia sa CV-uri pentru constituirea Consiliului Consultativ pe probleme de sanatate publica. CV-ul trebuie insotit si de o scrisorica de intentie.

Fapt: Prima sedinta a Consiliului Consultativ pe probleme de sanatate publica este maine, la ora 12.

Concluzie logica: Componenta acestui consiliu consultativ pe probleme de sanatate publica a fost deja stabilita si nu de catre Presedinte. Sau cineva a uitat sa-l informeze pe presedinte ca lista e deja stabilita. 🙂

In judet, absolventii Scolii Nationale de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar pe domeniul Managementul Spitalelor, pot fi numarati pe degete. Sunt curios cati dintre acestia vor fi adusi acolo de specialista Oana Bulai, de altfel si membra in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt si de catre domnul doctor Valeriu Andrita, consilierul Presedintelul pe probleme de sanatate si domnia sa membru in acelasi CA. Cat timp consiliul deja este format, vorbim de invitatii in vant. Daca invitatia era facuta macar cu doua, trei zile inainte de intrunirea consiliului, parea credibila. Dar asa, nu face decat sa nasca intrebari cu privire la credibilitatea acestui consiliu.

Eu sunt „suta-n mie” sigur ca vor fi specialisti adevarati acolo. Fix „suta-n mie”…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

One Response to Invitatii in vant

  1. Pingback: Sa va dea Dumnezeu sanatate! | Pagina alba

Lasă un răspuns