Iohannis ne vrea taxati

Filed under: Editorial |

Iata ca presedintele neamt al Romaniei, Klaus Iohannis, s-a gandit ca nu e deloc ok ca PSD-ul sa elimine 102 taxe biruri. Motivul este unul simplu: i-a fost ciuda ca nu i-a venit lui ideea. Din cauza asta si pentru ca nu s-a sculat cu fundu-n sus, omul a contestat la Curtea Constitutionala legea care elimina taxele. Pe principiul, daca n-am facut-o eu, nu o face nimeni. Vorbim de un presedinte banuit de unii de liberalism, un presedinte pe care insa nu a avut nimeni rabdarea sa-l asculte pana la capat sa vada daca are ceva in cap si ce exact. Lentoarea in exprimare, intr-o limba in care se presupune ca a dat meditatii in valoare de vreo cateva vile bune prin Sibiu, ar fi trebuit sa le arate multora cu cine au de-a face, insa liberalii, in criza majora de candidati in libertate, l-au cocotat in fruntea tarii si partidului. Acum tragem cu totii ponoasele. Sper ca cei de la CCR sa aiba mai multa minte decat Iohannis.

La cererea vanzatorilor de echipamente IT care va asigura garantia si service-ul la monitoare, tastaturi si mouse, va avertizez ca urmeaza o poza cu cel care vrea sa reintroduca 102 taxe. Nu loviti monitorul cu pumnul sau cu piciorul, atentie mare la fragmentele care sar din mouse si tastatura la contactul cu biroul si/sau peretele si folositi carpe de microfibra ca sa stergeti scuipatul de pe monitor dupa vizionarea imaginii de mai jos.

iohannis

Disclaimer: Consider ca orice natie are rebuturile ei asa ca nu e cazul sa ne suparam pe nemti.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns