Iohannis – un „Canuta om sucit” modern

Filed under: Editorial |

Klaus Iohannis, presedintele neamt al romanilor, este indubitabil un „Canuta om sucit” modern. Pai cum sa te dai tu liberal si sa contesti la Curtea Constitutionala a Romaniei legea care elimina 102 taxe doar pentru ca a fost propusa si votata de socialisti? Pai daca pana si socialistii au ajuns la concluzia ca trebuie sa mai taiem din taxe, ce fel de liberal esti tu ca sa blochezi legea? Si apoi, dupa ce CCR-ul spune clar ca legea respectiva este constitutionala, profesorul care si-a luat multiple imobile prin Sibiu din… salariu si meditatii, trimite din nou legea in Parlament pentru ca asa are el chef! Dragi tovarasi liberali din PNL, meritati infrangerea din alegeri pentru ca l-ati pus pe asta presedinte! De fapt, meritati soarta PNTCD-ului pentru ca il sprijiniti pe retardat!

Propun sa platim cele 102 taxe direct lui Iohannis, in moneda botswaneza:

 

P.S. Ati urmarit-o pe Turcan in declaratia de presa? Ori s-a molipsit de la Iohannis, ori a consumat ceva, ori e analfabeta si asta… Clar este o performanta faptul ca PNL-ul a putut ca gaseasca una care sa ma faca sa-mi fie dor de Gorghiu!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns