La Paste vom avea autostrada in Moldova

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Guvernul Dragnea a facut public bugetul pe care intentioneaza sa-l aprobe pentru 2017 si in bugetul Ministerului Transporturilor gasim o veste mare pentru noi toti, locuitorii din provincia istorica Moldova: la Paste, vom avea si noi autostrada. Doar ca la Pastele Cailor. Si nu se stie nici anul.

Ca sa vorbim serios, iata ca nu intra-n planul Guvernului pentru 2017 construirea unor autostrazi care sa scuteasca automobilistii de orele pierdute în trafic pe Valea Prahovei sau care sa lege regiunea Moldovei la o retea nationala de autostrazi. Chestiile alea din campanie cu „regiunea Nord-Est prioritara” erau bla-bla-uri. Zilele trecute Ministerul de Finante a facut public bugetul Ministerului Transporturilor pe 2017 unde cele două proiecte de care am vorbit mai sus lipsesc cu desavarsire. La capitolul „Proiectele prioritare ale MT pentru anul 2017 si perspectiva 2018-2020”, Guvernul trece continuarea lucrarilor la cateva autostrazi in lucru la care se adaugă autostrada Sibiu-Pitesti. Este vorba de „autostrada Constanta-Nadlac, finalizarea autostrazii Lugoj-Deva, finalizarea lucrarilor la autostrada Transilvania, autostrada Sibiu – Pitesti, finalizarea autostrăzii Sebes – Turda”.

Pe Bucuresti – Brasov nu vor face autostrada pentru ca nu vor sa-i bage-n faliment pe chioscarii care vand shaorma pe marginea drumului celor prinsi in blocaje iar autostrada prin Moldova nu se va face ca poate se transmite civilizatia si prin catunele moldave si nu mai voteaza cum trebuie amarastenii la urmatoarele alegeri…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns