Ludovic Orban, candidat la conducerea PNL

Filed under: Editorial |

Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de mare parte dintre liberali: va candida la functia de presedinte al Partidului National Liberal. Dupa ce a terminat invingator „lupta” cu DNA, demontand acuzatiile acestora, acum este liber din punct de vedere moral sa candideze la conducerea PNL.

Candidatura a fost primita cu entuziasm de multi liberali, in special de cei proveniti din vechiul PNL, inainte de fuziunea cu PDL. Sunt curios ce contracandidat va avea de infruntat Orban, mai ales ca fostii oranjutani nu vor renunta atat de usor la puterea dobandita prin Turcan. Cu putin noroc, vom avea din nou o dreapta puternica in Romania si echilibrul politic, atat de necesar democratiei, va putea fi regasit. Mesajul lui Orban este unul de unitate si cred ca el este solutia perfecta pentru perioada de opozitie care urmeaza.

La Neamt, inca niciun semn de reformare de la liberali. Probabil lucrurile merg excelent, lumea e multumita de rezultatele alegerilor, nu trebuie schimbat nimic.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns