Ludovic Orban – mesaje de reforma

Filed under: Editorial |

Ludovic Orban, cel despre care nimeni nu poate sa spuna ca nu este un politican liberal get-beget, vine cu doua mesaje foarte puternice, mesaje pe care ar fi cazul sa le asculte si cozmanciucii, antipii, hopsii, dragusanii & Co, adica cei care au performat cu 14% la Piatra-Neamt dar au tupeul sa iasa acum cu mesaje gen:

Dar hai sa vedem ce zice Orban, un liberal care merita ascultat:

Ludovic Orban cere alegeri corecte in PNL si nu „sefi agreati de alti sefi”. El isi doreste lideri autentici, alesi de membrii de la baza partidului. Si mai spune Orban ca „e timpul ca in PNL sa taca sefii si tuterii care le-au fost complici”. Adica ar trebui sa faca un pas in spate arhitectii acestei infrangeri istorice. La Neamt vorbim de Cozmanciuc, Dragusanu, Antipa, Marcoci, Hopsa, Simionica, Constantin Secuiu si restul gastii de venetici si traseisti care au parazitat PNL-ul local si judetean impreuna cu pupincuristii lor!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns