lensa.ro
orange.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
camere foto
proalpin.ro
orange.ro
proalpin.ro

Ludovic Orban si Cantarea Romaniei, Chitic style

Filed under: Diverse |

Cand a castigat Ludovic Orban alegerile din cadrul PNL, mi-am pus mari sperante in el. Acum, il vad participand la Cantarea Romaniei, Chitic style, inconjurat de oamenii lui Stefan. Adica de PDL-istii, inca neprinsi, care au fost in jurul fostului primar cand acesta facea toate matrapazlacurile cu bani publici: Dragos Chitic si Laurentiu Leoreanu. Tot prin jurul lor, cativa fosti membrii PDL, unii chiar cu functii printre oranjutani, vreo doi pe care nu-i banuiesc de prea mult creier pentru ca in loc sa vina cu argumente inchid orice discutie cu „esti pesedist” si cam atat. Trist, domnule Ludovic Orban, daca nu ai gasit altii cu care sa te afisezi in Piatra-Neamt. Poate vreo doi erau mai ok, dar nu i-am vazut in fata pentru ca era ocupat de pupincuristi in imediata ta apropiere, domnule presedinte PNL.

Si inca ceva, Orbane: stiai ca Masa Critica Piatra-Neamt, evenimentul pe care Chitic l-a pus in capul programului si cu care s-a laudat, era sa fie interzis de Primaria condusa chiar de el, cu doar putin timp in urma? Mai mult, s-a invartit Chitic de a reusit sa impuna regulament de participare la Masa Critica, astfel noi avand in Neamt singurul eveniment de acest gen total arestat de autoritati? Ca sa ne intelegem, aceleasi autoritati pe care le doare-n… tur de biciclisti si care nu se invrednicesc sa faca nici macar 1m de pista pentru biciclete! Adica totul e doar praf in ochi iar tu, Ludovic, ai fost doar o papusa cu care au defilat oranjutanii astia ca sa-si mai spele din imagine!

Foto preluata de pe stiri-neamt.ro

aparate foto profesionale
lensa.ro

Despre mizeria intitulata „Zilele Piatra-Neamt” nu mai scriu eu nimic. Au facut-o deja altii pe toate mediile posibile. Chitic style si trage apa! Imagine pe bani publici, pentru prostime…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

lensa.ro
aparate foto profesionale

Lasă un răspuns